Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir Elazığ'da

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Fırat Teknokent'te faaliyet gösteren firmalar ve akademisyenlerle buluşmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.
Bu haber 2021-06-11 14:17:19 eklenmiş ve 322 kez görüntülenmiştir.

Prof. Dr. İsmail Demir ve beraberindeki heyet Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ı ziyaret ederek bilgi aldı.

Elazığ'da savunma sanayii alanında neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunmak ve yatırımcı firmalarla temasta bulunmak için Elazığ'a geldiklerini belirten Demir, "Sayın Milli Savunma Bakan yardımcımcımız ile beraber, hemşehrimizle beraber buradayız. Elazığ bir baba ocağı ziyareti yanında zaman zaman bulunduğumuz konum itibariyle Elazığımızda neler yapabiliriz, Elazığımızın kalkınması için sanayi alanında özellikle neler yapılabilir diye çeşitli istişarelerimiz zaman zaman oluyor. Bugün de özellikle ülkemizde giderek göz dolduran, öne çıkan savunma sanayii sistemi ile ilgili temaslarda bulunmak ve yine savunma sanayimizin çok değerli şirketleri, onların genel müdürleri ile beraber sahada olmak, birebir temasta bulunmak, neler yapılabileceğini istişare etmek, inşallah da bu istişare neticesinde ilimize ve ülkemize önemli katkılarda bulunması muhtemel projeler, iş alanları, işbirlikleri açmak üzere istişarede bulunmak, bir yol haritası çizmek istiyoruz." dedi.

 

"GELECEĞE YÖNELİK ÖNEMLİ BİR ADIM"

Elazığ ziyaretlerinin, geleceğe yönelik önemli bir adım olduğunu belirten Demir, "Geçmişte benzeri teşebbüslerimizde ufak da olsa bazı adımlar atabildik. Ama bu sefer daha umutluyuz. İnşallah savunma sanayii alanı başta olmak üzere sanayinin diğer alanlarında yetkinlik oluşturmak, sayın ticaret ve sanayi odası başkanımız ve ilgili kurulaşların da desteği ile burada bir varlık göstermek, üniversitemiz, araştırma kuruluşlarımız, sanayicilerimizle beraber ülkemize ve ilimize katkıda bulunmak ve ülkemizin bu teknoloji yolculuğunda pay sahibi olabilmek, bu gurura ortak olabilmek önemli. Buna vesile olabilirsek ne mutlu diyorum. Bugün bizi kabul eden sayın valimize, beraberimizdeki heyetimizdeki genel müdürlerimize, sayın bakan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum. Bize eşlik ettiler. Böylece irademizin ne kadar güçlü olduğuyla ilgili bu da bir vesile oldu. İnşallah bu ziyaret sonrasında devamında adımları takip edip başarılı sonuçlar alırız ve meyvelerini görürüz." diye konuştu.

ETİKETLER : # ismail demir # erkaya yırık # elazığ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye