Harput Kısa Film Festivali başlıyor

Elazığ Şehrinin Kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacak Harput Kısa Film Festivali Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle Elazığ'da valilik tarafından ilk kez yapılacak.
Bu haber 2021-09-07 14:04:54 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

  Elazığ Valiliğinin Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile düzenlediği Harput Kısa Film Festivali bugün yapılacak etkinlikler ile başlayacak. Etkinlikler 8 Eylülde başlayarak -11 Eylül 2021 de ödül töreni ile son bulacak.

  Harput Kısa Film Festivali kapsamında ki etkinlikler 4 gün boyunca Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde devam edecek. Etkinlikler ile ilgili olarak bilgi veren Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirdağ “ Elazığ Valiliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen Harput Kısa Film Festivali kapsamında Kültür Merkezimiz de film gösterimi ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinliklerimiz tamamen ücretsiz olacak. Harput Kısa Film Festivalinin açılışı bu akşam yapılacak. Etkinliklere katılmak üzere Oyuncu Ahu Türkpençe, Mehmet Çepiç, Yönetmen Osman Sınav, Oyuncu Yılmaz Gruda, Yönetmen Oyuncu Müfit Can Saçıntı gibi isimler ilimize geldiler. Bakanlığımızca desteklenen bu etkinlikte yer alan film gösterimi ve diğer etkinliklerimize halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Festivalde ayrıca Piyano gösterimi, söyleşi, Film Gösterimi,  Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik Güldürüsü gibi çeşitli etkinlikler düzenlecek.

ETİKETLER : #Harput Kısa Film Festivali #Elazığ Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye