DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN HEDEF ‘’ 2023 ‘’

Elazığ Ekonomi Platformu Başkanı Ahmet Saraç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı Daha Adil Bir Dünya Mümkün Adlı Kitaptan 2023 adet aldıklarını belirterek, Platform olarak gençler başta olmak üzere Elazığlılara dağıtacaklarını söyledi.
Bu haber 2021-09-15 12:21:36 eklenmiş ve 824 kez görüntülenmiştir.

   Elazığ Ekonomi Platformu Başkanı Ahmet Saraç açıklamasında;

   Büyük Türkiye yolunda, 2023 hedefine doğru hızla ilerlerken, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın bizzat kaleme aldığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabından 2023 adet alarak, başta değerli gençlerimiz olmak üzere Elazığ'ımızın güzide insanlarına dağıtmak düşüncesi ile, bir hayırlı hizmet eda etmek için yola çıktık. Son iki yüz yıldan bugüne, özellikle Osmanlı Devleti' nin, Batı emperyalizmi tarafından topyekün saldırılarla zayıflatılıp, yıkılmasından sonra, dünya üzerinde egemen güç olarak ortaya çıkan Batı medeniyeti ve sözüm ona uluslar arası hukuk ve adaletin tesisi için kurulan Birleşmiş Milletlerin, yeryüzünde, zulüm, baskı, sömürü ve haksızlıklara dayalı bir düzen kurduğunu çok acı tecrübelerle müşahede ettik. Özellikle İslam Devletleri üzerinde kurulan sömürü düzeni, tüm İslam coğrafyasında sadece kaynakların gaspedilmesi ile kalmamış, insan hakları, inanç hürriyeti, ailenin kutsallığı gibi pek çok manevi değerleri de baskı ve zulümle yok saymıştır.

  Ülkemizde de Kurtuluş Savaşının ardından, bin bir fedakarlık ve güçlüklerle Milletimizin tesis ettiği Cumhuriyetin kurumlarına sirayet etmek sureti ile, baskı ve zulüm düzeni kurularak, defalarca yapılan dış mihraklı askeri darbelerle, yıllar boyunca milli ve manevi değerlerimiz yok edilmeye çalışılmış, bir yandan da kökleri Ülkemize ait olmadığı her haliyle belli olan bir mutlu azınlık, ülkemizin kaynaklarını sömürerek halkımızı, yoksulluk ve imkansızlıklara reva görmüşlerdir. Adnan Menderes'i idam sehpalarına koyan, Turgut ÖZAL''ı ve Necmettin ERBAKAN'I, iktidar olduğu halde muktedir etmeyen, vesayetçi ve cuntacı bir zihniyet, 28 Şubatlarla halkımızı her türlü din ve vicdan hürriyetinden mahrum bırakan bir dikte rejimi, Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı da uydurma mahkeme kararları ile cezaevine göndermişti. Sayın Cumhurbaşkanımız, Milli Türk Talebe Birliği, Akıncılar Derneği, Milli Selamet ve Refah partisi yıllarından itibaren, gençliğini ve ömrünü bir kutlu davaya adayarak, ve nihayetinde AK PARTİ ile memleketin her köşesinde teveccüh kazanarak iktidar olmuştur. Son yirmi yılda Türkiye Cumhuriyeti Devleti, AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ile, vesayetçi, darbeci, terör sevici, ihanet çetelerini bir bir alt ederek, din ve vicdan hürriyetini kazanmış, Hak ve adaleti ülkede hakim kılmıştır. Ekonomi ve Askeri Sanayide dev hamlelerle ilerlemiş, Dünya üzerinde söz sahibi, Güçlü bir Türkiye konumuna ulaşmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Milletimizin de desteği ile, yurt içinde başardığı tüm bu kazanımların yanı sıra, Bölgemizde de gerek Suriye, gerek Libya, gerekse Azerbaycan 'da elde ettiği zaferlerle Bölgesel bir güç olduğu kanıtlanmıştır. Şimdi, Sayın Cumhurbaşkanımız' ın, DAVOS' da başlayan, Dünya Sionist ve emperyalist düzenine ' bir dakika, dur' diyen çıkışının devamı olarak " Dünya beşten büyüktür" sözü, Birleşmiş Milletlere de artık bu bozuk ve haksız düzenin gözden geçirilmesi gerektiğini hatırlatmaktadır. Ülkemizde ve Bölgemizde, söz sahibi olarak, haksızlığa, sömürüye hayır diyen Türkiye artık dünya üzerinde de hak ve adalet arayan başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm mazlum Milletlerin umududur.

  Sayın Cumhurbaşkanımızın "Daha adil bir dünya mümkün" diyerek çıktığı bu kutlu yolda yanında olmak, Hepimizin olduğu gibi şahsımında hedefidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile, Sadece beş ülkenin bütün dünyanın kaderini etkileyecek konularda karar vermesi ne ahlaki ne adildir. Dünya beş ülkeden büyüktür.” Sayın Cumhurbaşkanımızın kitabında ifade ettiği gibi Türkiye'nin mücadelesi, daha adil, daha müreffeh, daha barışçıl, daha huzurlu bir dünyanın inşasına katkı sunma çabasıdır. Bu açıdan Sayın Cumhurbaşkanımızın yazmış olduğu bu kitabı çok değerli ve anlamlı buluyorum. Bir günde okuduğum bu kitabı daha iyi anlamak için birkaç kez okunması gerektiğini düşünüyorum. Temennim, Sayın Cumhurbaşkanımızın kitapta vermiş olduğu mesajların yurt içinde ve yurt dışında yankı bulmasıdır. Bugün, dünyanın her zamankinden daha çok, adil bir düzene ihtiyacı var. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu misyonunu hedefine ulaşarak tamamlayacaktır inşallah.''ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER : #elazığ ekonomi platformu #ahmet sarac #daha adil bir dünya mümkün
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye