İL PROTOKÖLÜNDEN 10 KASIM MESAJLARI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Elazığ il protokolü kutlama mesajı yayımladı.
Bu haber 2021-11-10 09:26:58 eklenmiş ve 364 kez görüntülenmiştir.
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman,
 
Büyük ve güçlü bir Türkiye için ömrünü ülkesine ve milletine adayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 83’ üncü yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.  Mustafa Kemal ve silah arkadaşları tüm zorlu şartlara ve sahip olunan sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve inançla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik ederek istiklal yolunda her türlü engelin nasıl aşılabileceğini göstermiştir. Bugün uluslararası alanda söz sahibi olan Türkiye, önemli bölgesel bir güç olarak istikrarlı şekilde ilerleyen bir ülke konumuna gelmiştir. Büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleriyle, eseriyle, fedakârlıkları ile anılırlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bu şuurla; “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” demiştir. Dolayısıyla onun “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in ve bize emanet ettiği vatanın ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları;
 
 
 “Milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yokluk içerisinde verdiği varlık mücadelesini şanlı bir zaferle taçlandırmıştır. Milletimizin topyekûn mücadelesiyle Kurtuluş Savaşı'nı zafere taşıyan, birlik ve beraberlik içerisinde yakılan bağımsızlık meşalesi ışığında Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk, komutanlık ve liderlik vasfıyla dünya tarihinde saygın bir yere sahiptir.

Ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh yarınlara taşımak için milletçe geleceğe yürüyüşümüz devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır.

Bu düşüncelerle ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.”

Frat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş,

 
Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yılını şükran ve saygıyla yad ediyoruz. Milletçe, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak O’nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. Atatürk’ü anlamak, O’nun çizdiği çağdaşlık yolunda ilerlemek, geleceğin Türkiye'sini ortaya çıkarmak ve genç nesillere onu ve ideallerini aktarmak konusunda bizlere büyük görevler düşmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, zor şartlar altında önderlik ettiği İstiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke bırakmıştır. İnanıyorum ki gelecek nesillerimiz, emanet aldığı Türkiye Cumhuriyeti’nin; değerlerini, ideallerini hep ileriye taşıyacak ve sorumluluk bilinci ile ülkesine her daim sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
 
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan,
 
Onun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak ve eserlerine tüm halkımız sahip çıkacağız. Tarihte eşi görülmeyen bir kararlılık ve azimle, ülkemizin istiklal ve bağımsızlık mücadelesinin önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin kalbinde büyük bir şükran ve minnetle yaşamaktadır. O'nun ülkemiz için çizdiği uygarlık yolu ve Cumhuriyet gibi büyük ve anlamlı emaneti her zaman yaşayacaktır. Biz ve bizden sonraki nesiller, Büyük Önder'in ülkemiz için koyduğu hedeflerden hiçbir zaman kopmayacak ve O'nun aziz hatırasına layık olacaktır. Elazığ iş dünyamız adına, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun…
ETİKETLER : #10kasım #ömer toraman #şahin şerifoğulları #fahrettin Göktaş #asilhan arslan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNDEM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye