Elazığ Belediyesi, Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, kurum ve kuruluşlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak ayrıca her yaştan insanı spora teşvik etmek amacıyla "Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası" düzenleyecek.
Bu haber 2021-11-17 12:55:30 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

TURNUVA 28 KASIM’DA BAŞLAYACAK

28 Kasım’da başlayacak olan turnuvaya 12-65 yaş arasındaki sporcular katılabilecek. Yakup Kılıç Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmalar 3 set üzerinden oynanacak. Her takım rakibiyle 2 tek, 1 çift maç oynayacak. Karşılaşmalar sonunda 3 maç kazanan takım galip gelecek.

Turnuvada dereceye giren takımlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanacaklar.

KAYITLAR 26 KASIM’DA SONA ERECEK

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası'na kayıtlar 26 Kasım tarihinde sona erecek. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar, 0-532 247 39 90 nolu telefon üzerinden kısa mesaj veya whatsapp yoluyla hem başvuru yapabilecek hem de detaylı bilgi alabilecekler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “TURNUVADA YER ALACAK TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası'nda amaçlarının kurumlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlamak olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında yer aldık. Bundan sonraki süreçte de ilimiz sporunu bir adım öteye taşıyabilmek için spora olan desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Belediyemiz bir çok spor branşında olduğu gibi masa tenisinin de şehrimizde daha iyi konumda olması için gerekli destekleri sunmaktadır.  Bu anlamda kurum ve kuruluşlar arasında bu sporu seven ve halen aktif olarak bu sporu yapmak isteyen; ancak pek imkân bulamayan vatandaşlarımıza bu imkanı sağlamak için böyle bir organizasyon tertip etmiş bulunmaktayız.  Bu tür organizasyonların kurum ve kuruluşlar arasındaki bağları güçlendirmek adına önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. 28 Kasım tarihinde başlayacak turnuvada yer alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.   

AKGÜN: “DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün,  kurum ve kuruluşlar arası düzenlenecek organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, “Elazığ Belediyesi ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliği ile düzenleyeceğimiz kurum ve kuruluşlar arası turnuvamız 28 Kasım’da start alacaktır. Bir sosyal sorumluluk projesi olan turnuvamız pandemi sonrası kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan personellere bir nefes olacaktır. Bu organizasyonun gerçekleşmesi için bizlere talimat veren, her türlü destek ve imkânı sağlayan sporun ve sporcunun dostu Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : # elazığ # elazığ belediyesi # masa tenisi # turnuva
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye