Başkan Şerifoğulları ''Rabbim, ülkemize ve coğrafyamıza bir daha böyle acı bir felaket yaşatmasın''

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak depreminin ikinci yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.
Bu haber 2022-01-23 16:10:41 eklenmiş ve 261 kez görüntülenmiştir.

“2020 yılında yaşadığımız felakette, yitirdiğimiz bütün kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.” diyen Başkan Şerifoğulları, mesajını şu şekilde sürdürdü:

“Yaşadığımız 6.8’lik depremin ilk anından itibaren millet olarak yaralarımızı sarmak adına yediden yetmişe her kesimden vatandaşımızla canla başla çalıştık. Bu süreçte devletimiz maddi ve manevi bütün imkânlarıyla yanımızda oldu. Olmaya da devam ediyor. Yerelde de bizler geçen iki yıllık süreçte ülkemizin ve bölgemizin en acı gerçeği olan deprem felaketine karşı önlemlerimizi artırarak devam ediyoruz. Depremde hasar gören ve görmesi muhtemel bütün eski konutların kontrollü bir şekilde yıkım çalışmaları devam ediyor. Bir yandan yıkım çalışmaları yapılırken bir yandan da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilimizde depremzedeler için yeni konutlar inşa ediliyor. Geçtiğimiz iki yıllık süreçte TOKİ tarafından ilimizde 20.715 afet konutu projesi hayata geçirildi. Bu konutlardan 17.095’inin kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edildi. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için ilimiz valiliği ile birlikte alınması gereken bütün önlemleri azami seviyede alıyor ve bu konuda çok titiz çalışıyoruz. Şehrimizin her köşesi büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde, depremin izlerini silmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu süreçte ilimize ilgi ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve devlet erkânına şahsım ve hemşehrilerim adına ayrıca teşekkür ediyorum. Süreç içerisinde Bakanımız Sayın Murat Kurum düzenli olarak ilimize gerçekleştirdiği ziyaretlerde depremzedelerimizle sürekli bir araya gelerek hem onların talep ve önerilerini dinledi hem de inşası devam eden afet konutlarının yapım çalışmalarını inceledi. Rabbim, ülkemize ve coğrafyamıza bir daha böyle acı bir felaket yaşatmasın.

Depremde hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı ve sabır diliyorum.

ETİKETLER : #Şahin Şerifoğulları #elazığ belediyesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye