AKSU’YA TOBB’DE ÖNEMLİ GÖREVLER…

TOBB tarafından Şubat ayı başında Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokol Törenine katılarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Ülkemizdeki mesleki eğitimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bir sunu yapan Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu’ya TOBB’den iki önemli görev tevdi edildi. TOBB Eğitim Sektörü Meclisi ve TOBB Eğitim Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine getirilen Aksu 01 Mart 2021 tarihinde TOBB organizasyonu ile yapılacak olan Eğitim Şurasında da bir sunu yaparak eğitim sektörünün sorun ve çözüm önerilerini gündeme taşıyacak…
Bu haber 2022-02-15 15:24:02 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

Elazığ TSO ve İlimiz için çok önemli bir görev…

 Şubat ayı başında TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokol törenine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun özel davetlisi olarak katılan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ile Elazığ TSO Meclis Başkanı Vekili ve Elazığ TSO 14 Meslek Komitesi Eğitim Sektörü Başkanı Veli Aksu tören sonrası hazırlanan Ülkemizde Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Raporu’nu TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na takdim ederek, görüş alışverişinde bulunmuşlardı.

Elazığ TSO tarafından hazırlanan Raporu inceleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, çalışmayı çok değerli bularak Aksu’nun deneyim ve birikimlerinden TOBB çatısı altında istifade etmek istediklerini dile getirmiş ve 1 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan Eğitim Şurası’na Aksu’nun konuşmacı olarak katılmasının yararlı olacağını ifade etmişti.

TOBB Eğitim Sektörü Meclisi ve TOBB Eğitim Sektörü Yüksek İstişare Kurulu Görevleri tevdi edilen Aksu hem şahsı hem de Elazığ TSO adına bu önemli görevler için teşekkür ederek, 30 yılı aşkın süredir sektördeki birikimlerini Ülke eğitiminin gelişimine aktarmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ise değerlendirmesinde, “Sayın Hocamız Veli Aksu tarafından hazırlanan Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Dosyasını Başkanımıza takdim etmiştik. Veli Hocamız da bir sunum yaparak konu hakkındaki tespitlerini aktarmıştı. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu, Veli Hocanın birikimden etkilenerek bu tecrübeleri TOBB çatısı altında değerlendirmek istediklerini ifade ederek iki önemli görev tevdi ettiler. Hem Odamız hem de İlimiz açısından bu önemli görevlendirmeler için Sayın Başkanımıza teşekkür ederken, Veli Hocamızı da tebrik ediyoruz.

Elazığ TSO bu görevlendirmelerin ardından TOBB çatısı altında Ulaştırma Sektörü Meclisinde sonra Eğitim Sektörü Meclisinde de artık temsil edilecek. İnşallah TOBB çatısı altında Ülkemizin çok önemsediği Mesleki Eğitimle ilgili olarak Veli Hocamız önemli hizmetler verecek ve değer katacaktır” dedi.

ETİKETLER : #veli aksu #etso #tobb
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye