FKA Bölge Toplantısı Elazığ’da Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu Mart ayı bölge toplantısı Elazığ'da gerçekleşti.
Bu haber 2022-03-02 14:44:29 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

  Fırat Kalkınma Ajansı 2022 yılı Mart ayı Bölge Toplantısı İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Malatya Valisi ve Ajans Dönem Başkanı Aydın Baruş, Elazığ Valisi Ömer Toraman, Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, TRB1 bölgesinin ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı.

  FKA Dönem Başkanı Aydın Baruş, 2022 yılı yönetim danışmanlığı teknik destek programı taslak rehberini ele alacaklarını söyledi. Malatya Valisi Aydın Baruş, “Fırat kalkınma ajansımızın mart ayı toplantısı için Elazığ ilimizdeyiz. Öncelikle ev sahipliği için Sayın Elazığ Valimize ve çok değerli diğer ev sahiplerimize bu yönetim kurulunun Elâzığ’da gerçekleştirilmesi için yapmış oldukları çalışma ve bize sağladıkları olanaklar nedeniyle yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bu ay ki toplantımızı Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde kurulan ve ajansımızın da bazı faaliyetlerini desteklediği ipek yolu uluslararası çocuk ve gençlik çalışmaları merkezimizde düzenliyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı gerçekleştirilen bu merkezde gençlerimizin kişisel ve mesleki gelişimi amaçlı oluşturulan tematik atölyeler, tematik eğitim ve konferans salonu, kütüphane, çocuk trafik eğitim parkurları ve dış mekân tematik eğitim alanlarıyla ARGE merkezi bulunmaktadır. Bu merkezde gerçekleştirilecel olan toplantımızda 2022 yılı içerisinde ajansımızca çıkılması planlanan mali destek programının bölge ihtiyaçları doğrultusunda şeklinin ve içeriğinin belirlenmesi hususi ile bölgemizdeki yerel aktörlerin kurumsallaşma ve teknik kapasite artışının sağlanması amacıyla tasarlanan ve yerel aktörlerin bölgesel kalkınmaya katkısını sağlayacak alanlarda etkinliğini arttırmak üzere danışmanlık ve eğitim faaliyetleri gerçekleştirilmesi, hazırlanacak program ve projelere katkı sağlanması, uluslar ve uluslararası sertifika ve belgelendirme faaliyetlerine katkı sağlanması, geçici uzman personel görevlendirilmesi hedeflerine yönelik uygulanacak 2022 yılı yönetim danışmanlık teknik destek programı taslak rehberini ele almış olacağız” dedi.
 
  Dönem Başkanı Baruş, kalkınma ajanslarının temasının genç istihdam olarak belirlendiğini belirtti. Baruş, FKA tarafından 2022 yılı içinde mali destek programının bölge ihtiyaçları doğrultusunda şehrin ve içeriğinin belirlenmesi ile bölgedeki yerel aktörlerin kurumsallaşması, kalkınmaya katkı sağlaması için yapılan çalışmalar üzerinde de durulacağını ifade etti. Malatya Valisi Aydın Barus,  “Cazibe merkezlerini destekle programı, sosyal gelişmeyi destekleme programı ve çalışan üreten gençler programı kapsamında destek alan hali hazırda uygulama süreci devam etmekte olan projelerin ilerleme durumları ile 2022 yılı uygulama süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde de bulunacağız. Bölgemizin turizm, tanıtım ve markalaşma faaliyetleri kapsamında böyle yeni turizm destinasyonunları kazandırılarak yapılacak tanıtımlarla yerli ve yabancı turist sayınsın arttırılmasına katkı sağlayacak ve bölgenin turizmden elde edeceği geliri artırmak amacıyla kalkınma ajansımız tarafından uygulanacak olan “Fırat Turu” kapsamında yapılacak çalışmaları da toplantımızda değerlendireceğiz” ifadelerine yerverildi
ETİKETLER : #Fırat Kalkınma Ajansı #Aydın Baruş #Ömer Toraman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye