Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalıdır…

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu…
Bu haber 2022-09-05 16:49:11 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

Başkan Arslan konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Odamızın ilgili Meslek Komite Üyelerince Odamıza verilen bilgilerde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerin okul ihtiyaçlarının karşılanması telaşının başladığı belirtilerek, bu ürünlerin kırtasiyelerden temin edilmesi çağrısı yapılmıştır.

Hem okul öncesi hem de ortaöğretim okulları ile tüm eğitim kurumlarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin özellikle sağlıkları açısından TSE kriterlerine uygun ambalajı ve üzerinde TSE ve CE işareti olan ürünleri tercih etmelerini önemle vurgulamak istiyoruz. Özellikle kırtasiyeler dışında genellikle uzak doğu ülkelerinden getirilen veya merdiven altı üretim dediğim uygunsuz şartlarda üretilen ve tüm öğrencilerimizin sürekli temas halinde bulunduğu ürünlerin kontrolleri yapılmış ve TSE standartlarında üretilmiş olması büyük önem taşıyor. Özellikle velilerimizin daha ucuz olması beklentisi ile bu tür sağlıksız ürünlere yönelerek çocuklarının sağlıklarını tehdit edecek ürünleri almamalarını öneriyoruz. Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalıdır. Çünkü tüm Odamız üyesi işyerlerindeki ürünler TSE standartlarını taşımakta ve ambalajlı olarak tüketiciye sunulmaktadır.

Bununla birlikte geçtiğimiz yıldan beri ülkemizin gündeminde olan bin 500 metrekareden küçük alanda hizmet veren zincir marketlerde kozmetik ve kırtasiye gibi ürünlerinin satışının yasaklanması hususlarında hala beklenen bir gelişmenin yaşanmamış olması da tek işi kırtasiye olan sektörü olumsuz yönde etkilemektedir. Bu konuyu yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi yeniden TOBB gündemine taşıdığımızı tüm üyelerimizin ve velilerimizin bilmesini istiyoruz. Bu vesile ile, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, velilerimizi ve öğrencilerimizi altını çizdiğimiz konulara duyarlı davranmaya davet ediyoruz” ifadelerinde bulundu. 

ETİKETLER : # elazığ # elazığ tso # asilhan arslan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye