Prof. Dr. Bilal Çoban, 'Karakoçan Kurtuluş Planı'nı Açıkladı

Kısa adı HAZARSAM olan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal çoban yaptığı yazılı açıklamayla başlatmış oldukları uzun soluklu çalışmalarının tümünü bitirdiklerini söyledi.
Bu haber 2022-11-01 17:05:22 eklenmiş ve 180 kez görüntülenmiştir.

  2023 Türkiye 2034 Elazığ sloganıyla başlatmış oldukları proje çalışmalarında Elazığ’ın kurtuluş Planı ile alakalı 10 ilçe ve 10 sektör bazlı projelerinin tümünü Elazığ kamuoyu ve şehir dinamikleriyle paylaştıklarını ifade eden Başkan Çoban bundan böyle zaman icraat zamanıdır diyerek şehrin yerel dinamiklerini aksiyon almaya davet etti.

  HAZARSAM olarak geçmişte hazırlanan 2040 Yılı Elazığ Planına; 2040 Yılı Elazığ’ı bitirme Planı diye itiraz ettiklerini ve bu itirazlarının yaşanan gelişmelerle kendilerini haklı çıkardığını ifade eden Başkan Çoban o dönem iyi ki de itiraz etmişiz. Dolayısıyla bu haftaki Karakoçan’ın kurtuluş planını hazırlarken bir kez daha anladık ki 2040 Planına 2034 Yılı Karakoçan’ın Kurtuluş Planı ile müdahale etmek mecburiyetindeyiz, aksi takdirde gelişmeye, kalkınmaya ve her yönüyle 2034’de yürürken Elazığ hatta bölge için çok büyük önemlere haiz olan Karakoçan İlçemizi kısır bir döngü içerisinde yerinde saymaya mahkum edebiliriz dedi.

  Bu hafta Karakoçan’ın kurutuluş Planı ile ilgili çalışmalarını paylaştıklarını ifade eden Başkan çoban, açıklamasında şunları kaydetti: 1936 yılında İlçe olan ve gerek tarımsal gerekse hayvancılık yönünden başlı başına bir zenginliği bağrında barındıran Karakoçan’ın sahip olduğu fırsatların değerlendirilip tehditlerinin bertaraf edilmesiyle Elazığ’ın 2034 yolunda giderken kurtuluşuna büyük bir katkı sunacaktır.

  Bugün Karakoçan İlçemiz; yurtdışında bulunan Karakoçanlıların ilçemize her ay gönderdikleri yaklaşık 500 Bin Euro ile ekonomiye ciddi oranda bir katkı sunmaktadır. İlçeye gurbetçilerimiz tarafından her ay gönderilen bu kadar paranın düzenli yönetilmesi bile sağlanırsa Karakoçan kalkınmada öncelikli ilçelerimizden biri olabilme potansiyeline sahiptir.

 Bütün bunların haricinde her yıl düzenli olarak Karakoçan’a Avrupa’dan gelen yerli ve yabancı turistlerin İlçede bulunan Golan Kaplıcalarını ziyaret edip konaklamaları sağlık turizminin yanı sıra İlçe ve şehrin tanıtımına da büyük kakı sunacaktır.

ETİKETLER : #bilal çoban #elazığ kurtuluş planı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNDEM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye