Başkan Alan: “Elazığ’ın Kariyer Platformu Elazigtsokariyer.com Hizmete Girdi”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Seçim döneminde vadettikleri, Elazığ’da istihdam sorununun çözümüne katkıda bulunacak platformun yoğun katılım ile gerçekleşen lansman ile hayata geçtiğini duyurdu.
Bu haber 2023-03-02 17:38:10 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

  Toplantıda katılımcılara Platformu tanıtan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan konuşmalarına şöyle devam etti, “Malumunuz işsizlik ve nitelikli istihdam sorunu Ülkemizin ve Şehrimizin en önemli problemleri arasında yer alıyor. İşverenlerimiz nitelikli eleman bulma sorunu yaşarken, iş arayan vatandaşlarımız ise niteliklerine uygun iş yerleri ile iletişim kurmakta problem yaşıyor. Bu konudaki hassasiyetimi kamuoyunda defaatle dile getirerek, bu konuda elimizi taşın altına koyacağımızı ifade etmiştik.

  Henüz seçim çalışmalarımız devam ederken, Üyelerimiz bizlere nitelikli eleman bulmakta zorlandığını, gençlerimiz ise “başkanım iş bulamıyoruz” diyerek defalarca yanımıza geldi. O dönem biz bu iletişim eksikliğini hissederek projemizi tasarladık ve bugün Allah’a şükürler olsun platformumuzun tanıtımındayız.

  İşverenlerimizin ve İş arayışları devam eden arkadaşlarımızın süreçlerini Elazığ TSO bünyesinde tek merkezde toplamak adına Kariyer ve İstihdam platformunu bugün itibariyle hayata geçirdik.

  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın bünyesinde, AR-GE ekibimiz ile oluşturduğumuz bu portal; Güçlü koordinasyon ve sinerji ile, şehrimizin istihdam sorununun çözümünde doğrudan, etkin bir rol üstlenecektir.

Elazığ TSO Kariyer ve İstihdam Portalını kısaca tanımlamak gerekirse;

  Elazığ TSO AR-GE Ekibi tarafından oluşturulan elazigtsokariyer.com, iş arayanlar ile, işveren firmaları dijital ortamda buluşturan ücretsiz bir insan kaynakları platformudur. Dijital dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu platforma, İşveren firmalarımız ile iş arayışını sürdüren vatandaşlarımız birkaç basit işlemle üye olarak buluşabilirler.

Projemizin amacından da kısaca bahsetmek gerekirse;

  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde hizmet verecek olan elazigtsokariyer.com; Kariyer ve İstihdam Seferberliği çalışmalarımız kapsamında Üyelerimizin ve esnafımızın nitelikli eleman ihtiyacını karşılayarak, iş arayışında olan vatandaşlarımızı istihdama dâhil ederek, şehrimizin istihdam sorununun çözümünde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak doğrudan rol oynamak ve istihdamla ilgili tüm talepleri tek merkezde toplamak projemizin öncelikli amacıdır.

Odamız bünyesinde kurulan birimimiz ile Firmalarımıza ve İş arayan vatandaşlarımıza telefon, whatsapp ve mail gibi bütün iletişim kanallarından ücretsiz bir şekilde destek olacak.

  Kariyer ve İstihdam Portalımız, seçim çalışmalarımız sırasında kamuoyuna duyurduğumuz projelerimizden biriydi. Allah’a şükürler olsun ki projemiz, hizmet dönemimizin ilk aylarında hayata geçti. Ayrıca bildiğiniz üzere yaşadığımız deprem felaketi neticesinde, şehrimiz epeyi bir göç aldı. Komşu illerimizde yer alan vatandaşlarımız işlerini kaybetti, kimi firmalar kepenkleri indirdi, kimi firma sahipleri şirketlerini ilimize taşıdı. Buradan bir kez daha en kısa sürede normale dönmeyi Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bu Projemizin, ilimize göç eden afetzede kardeşlerimiz için de yararlı olacağına inanıyoruz. Projemizi destekleyen ve platformumuzun lansman toplantısına teşrif eden herkese yürekten teşekkür ediyor. Projemizin ilimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden temenni ediyoruz.” Diyerek konuşmalarını tamamladı.

Toplantı daha sonra Elazığ TSO AR-GE Koordinatörü Serhat Aslan, Portalın nasıl çalıştığına yönelik sunumları gerçekleştirdi ve soru – cevap kısmı ile tamamlandı.

ETİKETLER : #elazığtso #idris alan # Elazığ tso ar-ge #serhat aslan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye