Vali Zorluoğlu Suriyeli Aileleri ve Çocukları Ziyaret Etti


Bu haber 2015-08-18 18:26:30 eklenmiş ve 662 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Hicret Mahallesi Muhtarlığı bünyesinde oluşturulan ve Suriyelilerin çocuklarının eğitim aldıkları sosyal tesisleri gezerek bilgiler aldı.

Vali Murat Zorluoğlu’na ziyaretinde Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Halil Akkuş ve SYDV Müdürü Muhammet Kütük, Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan’da eşlik ettiler.

Vali Zorluoğlu önce mülteci ailelerin çocuklarının eğitim aldıkları sınıfları ve bilgisayar sınıfını gezerek gönüllü eğitimcilerden uyguladıkları eğitimler hakkında bilgiler aldı ve çocuklarla sohbet etti.

Daha sonra Suriyeli ailelerle bir süre sohbet eden Vali Zorluoğlu Suriyelilerin sorunlarını dinledi.

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Vali Zorluoğlu Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönene kadar her türlü ihtiyaçlarının karşılanmaya devam edeceğini söyledi. Vali Zorluoğlu, “Bugün Suriye’den ilimize gelen misafir kardeşlerimizi ziyaret ettik. Yerinde yaşadıkları ortamı görme imkânı bulduk. Türkiye’nin misafirperverliğini de, devletimizin misafirperverliğini de görmüş olduk. Bazı sıkıntıları var, bu sıkıntılarını bizlerle paylaştılar. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğinde burada geçici olarak barındırdığımız Suriyeli kardeşlerimiz ve onların çocuklarına destek olmaya devam edeceğiz. Kadirşinas milletimizin misafirperverliğinin bir göstergesi olarak burası görülmeye değer bir yerdir. Mahalle muhtarımız ve diğer muhtarlarımız da bu kardeşlerimizi daha iyi şartlarda misafir edebilmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bizde devletimizin imkânlarıyla onların bu çabalarına destek olacağız. Ben ilimizdeki hayırsever vatandaşlarımızı da zaman zaman burayı ziyaret etmeye ve bazı eksikleri de onların vasıtasıyla gidermeye davet ediyorum. Tabi temennimiz Suriye’deki durum kısa zamanda normale döner misafirlerimiz de esas ait oldukları topraklara kendi evlerine, kendi yurtlarına dönerler. Ama bu durum gerçekleşene kadar tarihten de gelen misyonumuzun ve dinimizin emri gereği bu kardeşlerimizle yakından ilgilenmeye devam edeceğiz.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye