GAZETE KAĞITLARIYLA GEÇİNİYOR...


Bu haber 2016-06-07 14:53:05 eklenmiş ve 979 kez görüntülenmiştir.

Ev hanımı Nesrin Er, sokakta topladıkları bildiri ve gazetelerden hediyelik eşya yaparak ailesini geçindiriyor.

Sokakta topladığı gazete parçalarından çeşit çeşit hediyelik eşyalar yapıyor. Çiçek sepeti, vazo, gece lambası, kına seti daha birçok hediyelik eşya yapıyor. Aile ekonomisinde katkı da bulunuyor. Yaptığı hediyelik eşyaları evinde sergileyen ev hanımı Nesrin Er in komşuları ’da yaptıklarını ziyaret ediyor.

 Ev hanımı Nesrin Er evinin işini yaptıktan sonra boş zamanlarında arta kalan zamanını Hediyelik eşya ve süs eşyası yaparak zamanını değerlendiriyor.

 3 çocuğunu da süs eşyası yaparak okutan Nesrin Er eşine de maddi olarak yardımcı oluyor.

Nesrin Er:“Ev hanımıyım.  Benim yaptığım çalışmalar gazete kâğıtlarıyla. Yıllardır değişik şekillerde çalıştım. Yeri geldiğinde boyama yaptım, yeri geldiğinde elişi yaptım, tuvaller çalıştım, yağlı boya yaptım.Gazete çalışmalarına başladığım zaman bunu illede dışarıdan çarşıdan almak şart değil. Benim geriye dönük mesela kullanılmayan gazeteleri dışarılarda kapıların önüne koyulan bildirileri onları toplayarak tutkal, silikon, boya bunları tedarik ettikten sonra kendi kendime  fikir ürettim, şekillendirdim bunları önce tutkalla sonra boyayla güzelce renklendirdim ve bunlardan da çok memnunum. Şu ana kadar mangal yaptım, meyvelikler, gondollar, hayvan figürleri olsun, çaydaçıra, neydi onlar gelinlik sepetleri var, kına setleri var, mumluklar var, şu sepetlerden üzümleri tanzim ettim. Yani ben  yapıp bitirdikten sonra onları boyayıp tanzim ettikten sonra çok memnun oluyorum, aşırı zevk alıyorum./Evet kendi evimdeyim evet tabi komşularımda ilgisi çok. Hatta arkadaşlarımda, komşularımda bizede göster, öğret diyorlar ama onlara da fırsat buldukça göstermeye çalışıyorum. Bunun öncelikle kendim patentini alırsam veya bir dükkân açarsam daha çok mutlu olacağım. Sayın Belediye  Başkanımdan, Sayın Vekillerimden de destek bekliyorum.1 sene içinde ürettiğim malzemelerim 750 tane ürün yaptım. Bunların birçoğunu hediye verdim. Birçoğuda en önemli olan, çok rağbet gören şu gece lambası ve mumluklarım oldu. Bugüne kadar yaptığım ürünlerden evime, eşime çok değerli katkılarda bulundum. En azından kendi ihtiyaçlarımızı kendimize emek verdiğim işlerden aldığım kazanç beni daha çok mutlu ediyor.”

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye