KAMU SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI ÜMİT KARATAŞ'TAN BASIN AÇIKLAMASI


Bu haber 2016-07-18 16:45:14 eklenmiş ve 802 kez görüntülenmiştir.

KAMU SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI ÜMİT KARATAŞ, Milli iradeye kasteden darbe girişimi nedeni ile Genel Merkezde bir basın açıklaması yaptı.

Darbe girişiminin başlangıcından itibaren, KAMU SAĞLIK-SEN' in demokrasiden yana olan tavrını net şekilde ortaya koyduğunu ve geçmişte olduğu gibi bugün de sağlam bir demokratik duruş sergilediğini belirten KAMU SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI ÜMİT KARATAŞ açıklamasına şöyle devam etti; ''Üyelerimiz ve halkımız sokaklara tereddütsüz inmiş, darbe girişimine cesaretle karşı durmuştur. Bütün halkımıza, çalışanlarımıza ve üyelerimize bu dik duruşu için teşekkür ediyoruz. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türk Milleti; Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Hükümeti, partileri, milletvekilleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte, inanılmaz bir demokrasi mücadelesi vererek, yüz yıllık darbe geleneğine karşı koymuştur.

FETÖ/Paralel Devlet Yapılanmasına mensup cuntacı bir grup hainin kalkıştığı darbe girişimi, Türk Milleti’nin bütününden ağır bir cevap almıştır. . Polislerimiz, ‘Sonrasında ne olacak?’ demeden, vatan görevine koştu. Medya kuruluşlarımız başarılı bir demokrasi sınavı verdi. Başta Sendikamız olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız, darbeye karşı sağlam bir duruş sergilemişlerdir. Ve nihayet, 78 milyon tek vücut olarak, 81 ilde, sabaha kadar uyumayıp, meydanlara akın etti. Milletimiz, kendi iradesine  sahip çıkarak, cuntacıların sokağa sürdüğü tankların üzerine çıktı. .

Başta TRT olmak üzere, cuntacıların işgal ettiği kamu kurumları, bizzat vatandaşlarımız tarafından basılarak, cuntacıların işgaline son verildi.

15 Temmuz Gecesi Türk Milleti büyük bir badire atlatmıştır. Elbette bu darbe girişimi bir ‘şer’ girişimi olmuştur. Fakat, bu şer’e karşı, Demokrasiyi özümsemiş olan milletimiz, kendi iradesine sahip çıkarak, bu ülkede artık kolay kolay darbe yapılamayacağı yolunda, hem cunta heveslilerine ve hem de onları kullanan efendilerine en net mesajı vermiştir.

Bu darbe girişiminin, milletimizin maruz kaldığı son darbe girişimi olduğuna inanıyoruz. Milletimizin, cuntacıların darbe girişimini boşa çıkartarak, Bu Türk Milleti’nin demokratik rüştünün ortaya koymuştur.

Türkiye, bugünden itibaren, kendisinden ve demokrasisinden çok daha emin bir şekilde yoluna devam edecektir. 15 Temmuz Başarısız Darbe Girişimi, ülkemiz ve milletimiz için bir milat olmuştur. Uyanık olmaya, geleceğimize ve demokrasimize sahip çıkma kararlılığımızı sürdüreceğiz. Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür. Kamu Sağlık-Sen tüm gücüyle milli irade gaspçılarına direnecektir.

Darbe girişimi sırasında, ülkesi, devleti ve milleti uğruna şehit düşen asker, polis ve sivillerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Türk Milletine ve Devletine de büyük geçmiş olsun diyorum'' dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye