AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ELAZIĞ TSO’YU ZİYARET ETTİ


Bu haber 2015-06-19 17:56:57 eklenmiş ve 767 kez görüntülenmiştir.

07 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili seçilen Av. Şuay Alpay, Metin Bulut ve Prof.Dr. Serpil Bulut mazbatalarını aldıktan sonra, İl Başkanı Nusret Çoban ve çok sayıda partili ile, ilk olarak Elazığ TSO’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

ALAN: Elazığ Halkının İradesinin Hükümet Kuruluşuna Yansımasını İstiyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ziyarette yaptığı değerlendirmede seçmenin sandığa yansıttığı iradenin hükümet kurulmasına da yansımasını temenni ederek, “Sayın Vekillerimin bugün sizleri Elazığ’ın yeni vekilleri sıfatı ile ilk karşılayan kurum olarak duyduğum büyük memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Yapılan seçimlerde sandıktan çıkan iradenin inşallah yeni hükümet kurulmasına da yansımasını istiyoruz. Biz Oda olarak daha önce ifade etmiş olduğum gibi tüm siyasi partilere ve adaylara eşit mesafedeyiz ancak, sandıktan yansıyan iradenin de yeni kurulacak hükümete zemin olmasını istiyoruz. Dolayısı ile Ak Parti ve MHP hükümetinde ilimiz 4 milletvekili ile temsil edilmiş olacaktır. Seçim döneminde yapmış olduğumuz görüşmelerde ve sizlerin seçim meydanlarındaki konuşmalarınızda ilimizin artık kaybedecek zamanı olmadığı ve tüm sorunların istişare ile çözüme kavuşturulacağı vurgusu yapılmıştı. Bizim beklentilerimiz ve sizlerle yapmış olduğumuz görüşmelerdeki önceliklerimiz zaten belli. İş dünyası ve Elazığ halkı olarak biz bu dönemden çok umutluyuz. Sizlere sonsuz güveniyoruz. Elazığ tarihinin en büyük icraatlarının bu dönemde yapılması ve tarihe not düşecek icraatların bu dönemde olmasını bekliyoruz. Biz bu konuda sizlerin arkasındayız. Üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Ancak, halkımızın ve iş dünyasının beklentilerine rağmen vekil olarak sizlerden beklentilerimizi yerine getirmediğiniz takdirde işgal etmiş olduğum bu koltuğun hakkını verme adına söz söyleme hakkımızın da olacağı ve bunu yüksek sesle seslendireceğimiz lütfen unutulmasın. Burada iktidar ve muhalefet tüm vekillerimiz bizler için aynı sorumluluğa sahiptir. Ben bu düşüncelerle, ziyaretinizden dolayı kalbi teşekkür ve şükranlarımı sunar, yeni dönemin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah (c.c.)’tan niyaz ederim” dedi.

 

ALPAY: Elazığ’da Partimize Olan Güveni Boşa Çıkarmayacağız…

AK Parti birinci sıra milletvekili seçilen Av. Şuay Alpay’da Başkan Alan’a karşılama ve gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Sayın Başkanım temennileriniz ve değerlendirmeleriniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün üç arkadaşımızla birlikte mazbatalarımızı alarak ilk olarak sizleri ziyaret ediyoruz. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin lokomotif kuruluşlarının başında gelmektedir. Seçim öncesi ifade ettiğim gibi yeni dönemde sizlerle birlikte hareket ederek ilimize en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğiz. Ak Parti Elazığ’da başarılı olmuştur. 81 il içerisinde oy oranı bakımından 21. İl Elazığ’dır. Dolayısı ile partimiz Elazığ’da başarılı bir seçim kampanyası ile 3 vekil çıkarmıştır. Elbette gönül isterdi ki 4 vekil çıkaralım. Ancak milletimizin iradesi bu şekilde ceyeran etmiştir. Buna saygı gösteriyoruz. İnşallah belirtmiş olduğunuz şekilde en kısa sürede hükümet kurulması gerçekleşecek ve hizmetlerimize kaldığımız yerden başlayacağız” dedi.

BULUT: Elazığ TSO İlin Lokomotif Kurumudur…

Ak Parti Milletvekili Metin Bulut’da, Elazığ TSO çatısı altında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Meclis Üyesi olarak hizmet vermiş olduğum Elazığ TSO çatısı altında bulunmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Herkes biliyor ki, Elazığ TSO ilin en önemli lokomotif kurumlarının başında gelmektedir. Dolayısı ile ilin her türlü sorunu ve çözümü için bu kurumun görüş ve önerileri önem taşımaktadır. Bu doğrultuda zaten çok sayıda rapor da kamuoyu ile paylaşılmıştır. Yeni hükümetin kurulması ile birlikte Oda ile işbirliği içerisinde elimizden gelen tüm gayreti gösterecek ve inşallah tüm halkımıza unutulmaz hizmetler vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

PROF.DR. BULUT: Bu Güçlü Ekibi Elazığ TSO Tamamlayacaktır…

Ak Parti Milletvekili Prof.Dr. Serpil Bulut’ta yaptığı değerlendirmede, üç vekilin çok iyi bir ekip olduğunu ifa ederek, “Bu ekibi ilin en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tamamlayacaktır. Elazığ TSO’da ‘Huzur Akademisi’ projesi ile yaklaşık 3 yıl çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi uyguladık. Ben de bu çatı altında hizmet vermiş bir kişi olarak yeni dönemde Sayın Başkanın da ifade ettiği gibi ilimizin ve iş dünyasının beklentileri doğrultusunda önemli hizmetler üreteceğimize inanmaktayım. Bizlere bu Ramazan ayında göstermiş olduğunuz ilgi ve ev sahipliği için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Oto Kiralama
Elazığ Oto Kiralama
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Lider Vinç Kiralama
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye