Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Elazığ Valisi Yırık Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık yayımladığı mesajda; Türkiye Cumhuriyetinin köklü ve temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Bugün Polis Teşkilatımız en üst seviyede eğitimli personeli ve kullandığı çağdaş teknoloji ile ülkemizde ve dünyada saygın bir yer edinmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Türk Polis Teşkilatı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için görevinin bilinci içerisinde vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir.

Vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için mukaddes vatan topraklarımızın dört bir köşesinde fedakârca görev yapan tüm Polis Teşkilatımızın Polis Gününü kutluyor; bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor; görevleri başında bulunan ve emekli olan tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''ifadelerine yer verdi.

Günün Diğer Haberleri