Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Elazığda

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Elazığ’a geldi.

Türkiye Değişim Partisi Elazığ İl Teşkilatı ile bir araya gelen Sarıgül, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vicdan, merhamet ve adalet diyen, ötekisi olmayan bir anlayış ile bütün Türkiye'yi kucaklamak isteyen kitle partisi olduklarını, Türkiye'de siyasetin dilini değiştirmek istediklerini dile getirdi.

Türkiye'nin en büyük ekonomisi barış olmasını vurgulayan   TDP Genel Başkanı Sarıgül, “Bayram münasebetiyle Türkiye’mizin her noktasını gezmeye özen gösteriyorum, çünkü bayramlar siyaset adamlarının ve ülkemizin gelişmesinde ve güçlenmesinde söz ve karar sahibi olmak isteyenlerin tatil yapma yeri değildir. Bayramlarda bütün siyasi sorumluluk taşıyanlar yurttaşlar ile beraber olmalı sorunlarını dinlemeli ama bayram içerisinde olduğunu unutmadan sözlerine dikkat etmeli TDP olarak tüm bölgeleri dolaşıyoruz  en büyük arzumuz ülkemizi barışa barışa büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Parti olarak milli, manevi günlerde el ele, kol kola, omuz omuza olacaklarını ifade eden Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi, hudut ve bayrak birliği diyen, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan, demokrasi içerisinde bütün siyasi partilerle her zaman görüşmelerine devam edecektir." dedi.

 Mustafa Sarıgül Partisinin tarım ve hayvancılığa önem vereceğini  vurgulayarak;

"Mutlaka tarımda alım garantisini getireceğiz. Anadolu'muzun şahlanmaya ihtiyacı var, Anadolu'muzdaki o tarlaların üretime ihtiyacı var. Kızılırmak bizde, Yeşilırmak bizde, Fırat bizde, Dicle bizde, Gediz bizde ama ne yazık ki tarlalarımızın hala büyük bölümünün, arazilerimizin sulanmadığını görüyorum. Türkiye Değişim Partimizde su projelerimizi açıklıyoruz. İnşallah kurultayımızda su projemizin ne olduğunu da bütün ulusumuzla buluşturacağız."ifadelerini kullandı.

Sarıgül ayrıca; parti olarak ilçe kongrelerini bitirmek üzere olduklarını, il kongrelerinin devam ettiğini, ağustos sonu eylül başı itibarıyla büyük kurultayı yaparak seçime girme yetkisini alacaklarını kaydetti.

Parti binasında yaptığı açıklamanın ardından Sarıgül il teşkilatı ile birlikte esnafları ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Günün Diğer Haberleri