Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Seza Çimento ve Kanal Fırat'a Ödül

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası tarafından 'Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde ilimizin başarılı iş kadınlarından Yasemin Açık'ın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Seza Çimento ve Kanal Fırat Televizyonuna iki ödül birden geldi...

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası tarafından düzenlenen "Ekonomiye Değer Katanlar" Ödül Töreni’nde Elazığ ekonomisine değer veren ve Yönetim Kurulu Başkanlığını şehrimizin sevilen başarılı iş kadınlarından Prof. Dr. Yasemin Açık'ın yürüttüğü Seza Çimento ve Kanal Fırat Televizyonu ödüle layık görüldü.

TÜRKİYE'NİN EN ÇEVRECİ FABRİKASI...
Cumhuriyet tarihinin bölgedeki en büyük özel sektör yatırımı olan ve Türkiye’nin en çevreci Çimento Fabrikası olma özelliğini taşıyan Seza Çimento Fabrikası, Ekonomiye Değer Katanlar ödülüne layık görüldü.

Seza Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık adına ödülü Fabrika Müdürü Ahmet Tursun aldı. Ödülü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ takdim etti.

BİR DİĞER ÖDÜLDE KANAL FIRATA...
Gerçekleştirilen ödül töreninde bir diğer ödül ise Elazığ'ın başarılı gazetecilerinden Zeki Akbıyık'ın Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğü Kanal Fırat Televizyonuna verildi.

Kanal Fırat Medya grubu, şehrin ekonomisini ve iş dünyasını destekleyen yayınlarının yanı sıra sorumlu yayıncılığı nedeniyle ödüle layık görüldü. Kanal Fırat Televizyonu’nun ödülünü Haber Spikeri Furkan Dilaver aldı.

Günün Diğer Haberleri