Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ’NDEN PERSONELLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Elazığ İl Özel İdaresi, personellerin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla rutin olarak gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor

  Yılın son çalışma gününde Prof. Dr. Yılmaz Yeşil tarafından “Kamuda Resmi Yazışma Kuralları ve Temel Dilbilgisi Kuralları”, Prof. Dr. Sosyolog Hayati Beşirli tarafından ise “Herkes İçin İletişim” konulu seminer düzenlendi. Seminere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcıları Cemil Yatkın ve Dr. Murat Okubay, şube müdürleri ile ilgili personeller katıldı. Diğer kurum personellerinin de yoğun bir katılımla iştirak ettiği program Özel İdare Meclis Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 Seminerin açılış konuşmasını yapan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, kurum olarak her konuda eğitilmenin önemli olduğuna dikkat çekti. Hizmet içi eğitim etkinliklerinin gerek kurum ve gerekse kurumda çalışanlar açısından büyük yararlar sağladığını ifade eden Genel Sekreter Ali Şiş, verilen eğitimler neticesinde çalışma arkadaşlarının bu süreçte etkili ve verimli olabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve davranışları kazandırmayı amaçladıklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

Program eğitimin ardından düzenlenen plaket töreniyle sona erdi.

Günün Diğer Haberleri