Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Elazığ'da korkutan deprem

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 

Elazığ’da saat 06.36’da çok şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD verileri depremin merkez üssü Sivrice olarak belirlenirken büyüklüğü, 4.9 derinliği 17.09 Km olarak açıklandı.

 
Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise depremin merkez üssü Sivrice Kavak Köy olarak belirlendi. Depremin büyüklüğü 4.9 olurken, derinliği ise 3.0 Km olarak açıklandı.

Elazığ Valisi Ömer Toraman depremle ilgili açıklama yaptı. Vali Toraman: "Saat 6:36’da merkez üssü Sivrice olan, 4.9 şiddetindeki deprem sonrası ilk tespitlerimize göre her hangi bir olumsuz ihbar alınmamış olup; saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir. Geçmiş olsun…" dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tüm vatandaşlara geçmiş olsun dedi. Ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Şerifoğulları: “Şehrimizde meydana gelen 4.9 şiddetindeki #deprem sonrasında çok şükür herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz oldu. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz sahada teyakkuz halinde...”dedi.
Günün Diğer Haberleri