Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yüce Rabbimizin rahmet ve merhametinin sağanaklaştığı Ramazan ayının tüm İslam alemi, milletimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

  Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti: “Rahmet ve merhamet mevsimi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak yaşadığımız yıkıcı depremler nedeniyle Ramazan sevincimizi buruk yaşıyoruz. Yaşadığımız asrın felaketinin ardından devletimiz ve milletimiz omuz omuza yaralarımızın sarılması adına eşi benzeri görülmemiş bir dayanışma seferberliği ortaya koymuştur. İnşallah birlikteliğimizin gücüyle bu zorlu süreci en kısa zamanda geride bırakacağız. Yaşadığımız felaketlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, bu mübarek zaman diliminin mahzun gönüllerimize şifa olmasını diliyorum. 
   Dayanışma ve kardeşlik duygularımızı en güçlü şekilde hissettiğimiz Ramazan ayında, bu güzel hasletlerimizi her zamankinden daha güçlü şekilde yaşatmalıyız. Aralarında Elazığ’ımızın da bulunduğu 11 ilimizde etkili olan bu büyük felaketin yaralarını sarmak için daha çok kenetlenmeliyiz daha çok bir olmalıyız daha çok gönüllere dokunmalıyız. 
Bu vesileyle yüce Rabbimizin rahmet ve merhametinin sağanaklaştığı Ramazan ayının tüm İslam alemi, milletimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Günün Diğer Haberleri