Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN TEŞEKKÜR “KAZANAN 85 MİLYON TÜRKİYE OLMUŞTUR”

“HER BİR HEMŞEHRİME AYRI AYRI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sandık başına giderek milli iradesini sandığa yansıtan vatandaşlara teşekkür ederek, “Kazanan 85 milyon Türkiye olmuştur.” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 
“14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ile 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini bir demokrasi şöleni havasında tamamladık.
Milletimiz, 21 yıldır olduğu gibi bir kez daha güven ve istikrar diyerek kararını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanmıştır. 
Milletimizin iradesiyle 13. Cumhurbaşkanımız seçilen Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hizmet ve eser siyaseti devam edecektir. 
Güçlü Türkiye inancıyla sandığa giderek iradesini sandığa yansıtan aziz milletimize şükranlarımı arz ediyorum. Kazanan 85 milyon Türkiye olmuştur, kazanan demokrasimiz olmuştur. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a en güçlü desteği veren 14. il olduk. Güçlü desteklerinden dolayı her bir hemşehrime de ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletçe bir ve beraber olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı, milletimize ve geleceğimize hayırlı olsun.”

Günün Diğer Haberleri