Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Başkan Alan’dan 10 Kasım mesajı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85.yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İdris Alan yayımladığı mesajında;

    Değerli   Elazığlı hemsehirlilerim bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Büyük önder, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önderi olarak bize bıraktığı miras, her geçen yıl daha da anlam kazanıyor. Onun ilke ve prensipleri, bugün olduğu gibi yarının inşasında da rehberimiz olmaya devam ediyor.
  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, iş dünyası olarak, bu anlamlı günde bir kez daha Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlılığımızı yineliyoruz. Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşmak, ülkemizi ekonomik kalkınma yolunda daha da ileri taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. İş dünyamızın gücüyle, birlik ve beraberliğimizle, Elazığ'ımızın ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çaba sarf ediyoruz.
Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz." Dedi.
 
 
Günün Diğer Haberleri