TÜMSİAD'IN YOL ARKADAŞLIĞINI ÇOK KIYMETLİ GÖRÜYORUM


Bu haber 2017-05-02 08:22:55 eklenmiş ve 271 kez görüntülenmiştir.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) 7.si düzenlenen Olağan Genel Kurul Haliç Kongre Merkezin de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşti. 3 bin kişinin katılımları ile gerçekleşen Genel Kurul’da Tümsiad Elazığ şube yönetim kurulundan arkadaşlar la beraber katılım sağladık. Genel kurulda Delegelerin oylarıyla Syn. Yaşar Doğan 2. kez Genel Başkan seçildi.

TÜMSİAD olarak “İş adamlarımızın ve özellikle KOBİ’lerin girişimci ruhlarını geliştirmek ve aynı zamanda büyük Türkiye idealimizde bize düşen sorumluluğu yerine getirmek amacıyla 12 yıldır çalışıyoruz. TÜMSİAD'ı Yüksek ahlak sahibi genç işadamları kuşağı olarak ileri saflarda görev alabilme heyecanı ile kurulmuştur.

Açılış Konuşmasında Konuşan Genel başkan Yaşar DOĞAN “Bizler iddia sahibi değil gayret sahibi olabilmek, gün olur Ensar görevi düşerse geri kalmamak; Âhilik geleneğini yaşatabilmek ve irfan sahibi işadamları kuşağı yetişmesinde pay sahibi olabilmek ve en önemlisi alan el değil veren el olmak için bu derneği kurduk. Ülkemiz için üreten çalışan ve ekonomiye katma değer sağlayan ama her seferinde belli sermaye odakları tarafından oyunun dışında tutulmaya çalışılan ahlaklı ve dürüst işadamlarının sesi olmaya çalışıyoruz. En büyük gayelerimizden biri de gayri milli unsurların üretim ve ekonomimiz üzerindeki tüm vesayetçi politikalarının aksine ‘yerli ve milli’ kavramının peşinde koşmaya çalışan bireyler olabilmektir." dediler.

Katılımıyla Genel kurulu onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Konuşmasında Şunlara Vurgu yaptı; " 7. Olağan kongrenin hayırlara vesile olması dileğiyle konuşmalarına başladı. TÜMSİADIN 12 yıldır Milli ve Manevi değerleri ışığında Hakkın ve Hakikatın yanındaki güçlü duruşunu sürdüreceğini ifade ettiler. Ülkemizde kimlerin başka güçlerin emrinde birer ihanet çetesi olarak kullanıldığı, kimlerin de Allahın Rızası doğrultusunda gayret gösterdiği tüm açıklığıyla ortaya çıkmıştır. Eskilerin dediği gibi Önce Yol Arkadaşı Sonra Yol anlayışıyla inşallah geleceğe yürüyecegiz. Bİz asıl bu yolda kimlerle birlikte yürüdüğümüze önem veriyoruz BU BAKIMDAN TÜMSİADI' ın YOL ARKADAŞLIĞINI ÇOK KIYMETLİ GÖRÜYORUM, Bu güne kadar bizi yanlız bırakmadınız hep yanımızda oldunuz bundan sonrada gönül ve yol birlikteliğimiz aynı şekilde devam edecektir dediler. Konuşmalarında 15 Temmuz Hain fetö kalkışmasına Pkk, Daeş ve diğer terör örgütleri ile yapılan mücadeleler hakkında bilgiler verdiler. Koalisyon güçlerinin yeterli destek vermediğini ve verdikleri takdirde terör örgütlerini kısa sürede bitirebileceklerini ifade ettiler. Terör örgütlerine yönelik Vakti Saati geldiğinde Ülke olarak ne yapacağımızı iyi biliriz BİR GECE ANSIZIN GELE BİLİRİZ dediler. 16 Nisan seçim sonuçlarına değinen Cumhurbaşkanımız Muhalefetin takındığı davranışların Halkın tercihine yapılan bir saygısızlık olduğunu söylediler. İşadamlarına Resmi olmayan Öz sermayelerini de piyasaya sürmelerini istediler. Sözlerini Yeni oluşacak TÜMSİAD yönetim kuruluna başarılar dileyerek sonlandırdılar.

Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez: 'Misyonu Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet ve Tek Millet olan Milli ve Manevi değerlere bağlı TÜMSİAD ın 7. Olağan Genel kurulunun Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah dan Niyaz ediyorum.'

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye