Yavuz TEMİZER'den Alacakaya Ziyareti


Bu haber 2015-05-26 20:24:23 eklenmiş ve 856 kez görüntülenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Yavuz TEMİZER Alacakaya’yı ziyaret etti. Ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Yavuz TEMİZER, Adalet ve Kalkınma Partisi adaylarını Genel Başkan Yardımcıları Yasin AKTAY’ın salavatı parti türküsüne dönüştürmesine sessiz kalmamalarını istedi. Yerel basında Kültür Park açılışını Sayın Cumhurbaşkanının yapacağına dair çıkan haberlere de değinen TEMİZER, “Sayın Cumhurbaşkanı da artık bu adayları ciddiye almıyor.” dedi. Yavuz TEMİZER daha sonra şöyle devam etti:

Bugün Alacakaya’mızı ziyaret ettik. Rabbime hamdolsun kardeşlerimiz çok sıcak karşıladılar bizi. Söylenecek çok şey var. Dünyanın en önemli krom yatakları var burada. Dünyada tek kalmış vişne mermeri var. Bu kaynaklar sadece Alacakaya’yı veya Elazığ’ı değil bütün bu bölgeyi kalkındırabilecek kaynaklar. Ama umursamaz ve beceriksiz vekiller bunlarla ilgili çalışacaklarına istikrarlı yalanlardan medet umuyorlar. Bir yıl önce 4,8 katrilyon diyorlardı. Yalanda yarışarak 7,9 katrilyona çıkardılar. Elazığ’la alay ediyorlar. Şimdi 1 yıl içinde 3,1 katrilyon yatırım mı geldi Elazığ’a? Siz yalancılar hakkındaki hükümleri bilmiyor musunuz? İnsan Allah’tan korkar. Dünya hayatı için ahretinizi neden heba ediyorsunuz?

İstismar etmeye gelince kimseye sıra bırakmıyorlar.

Gelin Hanım hala başörtüsü diyor. Bu kadar dertliydi madem, Fırat Üniversitesinde başörtüsüne özgürlük dilekçesine neden imza atmadı? Bu imza kampanyası iktidarda AKP varken başlatılmıştı üstelik, buna rağmen imzalamamış. Dün bir imzayla bile destek vermediği başörtüsünü bugün döne döne istismar ediyor. Daha yeter. Bu ucuz istismar tuzaklarını bıraksınlar da Genel Başkan Yardımcıları Yasin AKTAY’ın salavatla eğlenmesine bir cevap versinler. Samimiyet burada belli olur. Buna ses çıkarmayacaklarsa kuru gürültü de yapmasınlar. Sayın Belediye Başkanına da sesleniyorum. Erkeklikten önce Müslümanlığın gereğini yapsın ve Yasın AKTAY’a bir çift laf etsin. Sayın adaylar da Elazığ’ın kararına teslim olsunlar. Bakın sayın cumhurbaşkanı da ciddiye almıyor artık bunları. Bir ay yalvardılar tekrar getirmek için. Bazı yerel gazetelere haber bile yaptırdılar, 25 mayısta gelecek diye. Ama Sayın Cumhurbaşkanı da görüyor tabi tabloyu, o da anket yaptırıyor. “İşinize bakın, sizi ben bile kurtaramam” demiş bunlara. İşlerine baksınlar, ekip kurup gece karanlıklarında pankartlarımızı yırtmaya, afişlerimizi sökmeye devam etsinler. Biz siyaset üretiyoruz, çözüm üretiyoruz.

Elazığ’ın vicdanını sesi oluyoruz.

Böyle yapmaya da devam edeceğiz.Buradan değerli hemşerilerime bir hatırlatmada bulunmak istiyorum: Bu beceriksizlere fırsat vermeyin. Bunlara fırsat verirseniz Elazığ diye bir şey kalmaz. 7 haziranda safları sık tutalım. 2 haziranda saat 12’de İstasyon Meydanında mitingimiz var. Bütün hemşerilerimizi davet ediyorum.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye