ELAZIĞ'DA AK PARTİ ADAY BELİRLEMEK İSTİYORSA İŞTE ADAY

Helalinden kazanç, helal yatırım kaliteli eğitim: Şekerdağ markası
Bu haber 2015-09-07 13:38:41 eklenmiş ve 1950 kez görüntülenmiştir.

               Toplum hayatında bazı şahsiyetler vardır uzun zorlu hayatlarında biriktirdiği sermayesini aklını fedakarlıklarını toplumun refahı ve saadeti için kazanma gayretindedirler. İşte bu gayreti hiç tükenmeyen bir isim Elazığ sokaklarının aşina olduğu ağır duruşu dik duruşu ve delikanlılığı ile daima çalışmanın faydalarını etrafına sosyal birlikteliklerine güven veren.  Sundugu güven ile perçinlenen karakteri, başarılı bir esnaf, girdiği sivil toplum kuruluşlarına gençliğinde severek oynadığı futbolun çevikliğini sunan çok hızlı büyümeyi onurlu bir iş saymayan, hazmederek toplum hayatında başarıyı perçinleyerek “Ali baba” adını kazanan münevver esnaf, “yuvayı dişi kuş değil sabır yapar” der.

        Uzun yıllar çarşı mahallesi eşrafından gariban babası, fakire sadakası ile zengine dostluğunu hiç karıştırmayan, zenginliğini mütevaziliğinde gizleyen iş adamı kimliğinin yerine daha halktan olan esnaflığı seçmeyi kendisine onur sayarak hayatı yaşayan bir insandır.

         Yıllar iş hayatında siyasi fırsatlar sunsa da, o daima sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaparak ocakta pişmeyi şehir insanını esnafı dost edinmeyi ilk dustür edindi. En büyük özelliği dinlemeyi konuşmaya yeğlemesiydi. Onun için ordu evi kavşağında başladığı aile şirketindeki esnaflık hadimlik görevi en büyük onurdu, çalışmayı üretmeyi biriktirmeyi sadeliği vakarı hep en öndeydi.

          Yürüdüğü yol arkadaşlarına hep güven verdi, “esnaflık en büyük okuldur” diyen Harputlu Ahi Musa’nın dustürunu kendisine hep ilke edindi. Uzun yıllar süren Esnaf teşkilatı yöneticiliği belki iki iktisat fakültesine bedeldi. Ama o asla onurundan mütevaziliğinden sabırlı duruşundan hiç ödün vermedi. Elazığ'da Ticaret Sanayi Odası yöneticiliğinde geçirdiği dört dönem yöneticilikte hep başarılı ve en sonunda Anadolu da şehrin sahibi diye tarif edilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı gibi ticaret erbabı arasında en onurlu göreve gelebilecek kadar dostlarının saygısı ve sevgisine layık olarak başarı ile taçlandırdı. Görevi süresince şehrimize kazandırdığı sosyal projelerin zenginliği kendisini ve ailesini EĞİTİM sektörüne Elazığ'da olmayan kaliteyi değil en kaliteli eğitim kurumunu kazandırma çalışmalarına da mecbur etti. İşte bu Ali ŞEKERDAĞ'dı.

            Şekerdağ ailesi tıpkı yarım asır süren “En kaliteli mobilya ile Elazığ insanının yaşamı kaliteyi tanısın” dustüru gibi bu defa da ailenin entellektüel birikimini maddi sermayesini yine Elazığ insanının hizmetine sunan büyük değil muhteşem bir yatırımla Ülkemizin, belki de en kaliteli EĞİTİM kurumunu kazandırmak için kolları sıvadı.

               Bu proje, eğitimde kendini kanıtlamış bir kardeşimizin başlattığı projeydi. Daha muhteşem olmalı diyerek bu onurla gelecek nesillerimize şehir kültürümüze hizmet edecek kaliteli edepli ahlaklı inancımıza saygılı Avrupa, Amerika standardında bir yatırım olmalıydı dedi ve yatırıma hız kazandırdı. Temelini attı. Bu büyük eğitim yatırımı Elazığımıza hayırlı olacaktır.

             Başarmak en önemlisi layıkıyla ayakta tutmak işte bu Şekerdağ markasına yakışacak çalışmaların en  güzeli olmalıydı. Şehir mimarisine planlı kentleşme örneği olan Hilalkent mahallesinde,  dev bir yatırım yapılıyor. Bu tür yatırımlar devam ettirilecek görünüyor.

                                                                              

ETİKETLER : ALİ ŞEKERDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ELAZIĞ SEÇİM
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye