Ülkemin Bütün ÖĞRETMENLERİNE


Bu haber 2020-11-24 00:59:39 eklenmiş ve 1186 kez görüntülenmiştir.

ÜLKEMİN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİNE

  Gelecek nesiller adına umut bağladığımız, mucizeler yaratmasını beklediğimiz, hakkıyla verdiği emeği yeri geldiğinde yere göğe sığdıramayıp övdüğümüz, yeri geldiğinde de tek bir kelimeyle hiçe saydığımız, çocuğumuzun başarısını da başarısızlığını da ona mal ettiğimiz, eti de sizin kemiği de sizin diyerek çocuğumuzu emanet ettiğimiz ; lakin küçücük bir olumsuzlukta, siz bunu yapamazsınız, hakkınız degil görevinizi yapın diyip, kimi zaman hakarete, kimi zaman şikayete, kimi zaman da kaba kuvvete başvurup suçladığımız, eleştirdiğimiz öğretmenlerimiz.
  Oysaki eğitim öğretim birtek okuyup yazmayı öğrenmekle,öğretmekle mi bitiyor du? Ya etik ve toplumsal değerler, duygular, inançlar, düşünceler hepsi bir bütün olarak öğretilip pekiştirilerek kazandırılmıyormuydu? Öğretmen ve ebeveynler birbirini bu şekilde de tamamlamıyormuydu?
   İşte bugün geçmişin ve geleceğin öğreticisi ve kurucusu olan,değerlilerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin günü... Artık bırakalım da görevlerini hakkıyla gerektiği gibi yapsınlar. Onlara hak ettiği değeri, önemi, saygınlığı, itibarı, devlet ve toplum olarak vermek çok da zor olmasa gerek... Bu güzel ve kutsal görevi hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin bu değerleri görmeye istemeye hakları yokmu?

 Unutmayınız, "Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir." Bu da geçmişin öğreticisi geleceğin kurucusu olan öğretmenlerimizin sayesinde gerçekleştirilecektir. Görevini severek heyecan içinde özveri ve layıkıyla yapan bütün öğretmenlerimizin bu günüde her günüde kutlu olsun...


Tülin Çetin Aşkın




ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye