TÜRĶİYE' DE FATMA ŞAHİN GİBİLER NEDEN OLMASIN.


Bu haber 2020-12-01 21:44:34 eklenmiş ve 1963 kez görüntülenmiştir.

  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünkü kabine toplantısının ardından yeni tedbir yasaklarını, yapılacak kararları açıklamıştı .Yeni getirilen bu tedbirlere inşallah duyarlılıkla itibar edilir ve uygulanırsa,içinde bulunduğumuz bu dönemi biran önce daha fazla mağdur olup,oldurmadan atlatabilmemizi umut ediyoruz.
  Bu pandemi sürecinde,toplum olarak zor ve sıkıntılı günler geçirdiğimiz,hepimizi farklı bir şekilde etkilediği açıkça ortada. Kimini maddi,kimini manevi, kimini psikolojik,kiminininde her şekilde etkilenmesine sebep oldu...
  Hazır olduğumuz düşüncesinin rahatlığıyla ne hazır olduk nede oldura bildik. Ciddiye almayıp ihmalkarlık, duyarsızlık,eksik gelen yöntem ve tedbirlerle,gözardı edişlerle,geç kalışlarla...ve sayamadığım bir çok nedenler sebep olmadı mı? Bu hale gelinmesine gelmemize...

  Evet toplumca her şekilde etkilendik etkilenmesine lakin en çokda maddi olarak yıkımlara uğranıldığı gözler önünde. Özellikle küçük işletme sahipleri esnaflar sanatkarlar diğer Devlet ve özel sektör kurumlarında çalışan işçi ve memurlara göre daha çok mağdur oldular.Mağdur olan kantin,kırtasiye,kafe,kıraathane,eglence merkezi,okul servis,çay ocagı ve bir çok iş kolunda hizmet veren esnaf ve sanatkarlar dün yapılan açıklamalardan sonra yine hüsrana uğradılar. Ne yazıkki beklentilerinin cevabını bu haftada alamadılar.
Devletten yerel yöneticilerden seslerine kulak vermelerini, içinde bulundukları mağduriyetlerinle çözüm yolları gelebileceğinin ümidiyle doluyken, beklentileri birkez daha hayal oldu, sözlerin sözdeliğiyle kaldılar.
  Oysaki; Hükümetimiz,yerel yöneticiler,milletvekillerimiz koronavirüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı işyeri kapanan ve işleri düşen esnaflarımıza geçici süreylede olsa destek sağlamalı, aylığa bağlanmalı, talep ettikleri Esnaf kredileri, vergileri 2021’e kadar erteleyerek,2020 dönemine ilişkin vergilerini almayarak,Devlet ve belediye bütün girdilerinden bir süreliğine vazgeçmeleriyle, esnafa birazda olsa rahat bir nefes almalarına imkan sağlaya bilirler.

  Sağlandıda! Gaziantep'in ilk kadın milletvekili olan,TBMM'de 22.23.24. Yasama dönemlerinde görev alan ve şimdi Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanlığı yapan Fatma Şahin tarafından...
Bu süreçte bir nebze de olsa kendi yerel esnafına imkan sağlayan,Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin Hanım efendinin,kapanan işyeri sahiplerine 1500 TL destek ve su faturalarında yüzde 50 indirim yapmasi takdire değer bir davranış oldu.
  Umarız ki bu örnek davranışı Devletimiz milletvekillerimiz,baskanlarimiz görür, sesleri duyulmayan,talepleri yerine getirilmeyen esnaf ve sanatkarlara , bir nebzede olsa yanında olduklarına,onları unutmadıklarına sebebiyet verir örnek teşkil eder.

Umutlar hep baki değilmidir ,bizlerde umut ediyoruz işte....


Tülin Çetin Aşkın 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye