O-IOHS Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleşti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Yürütülen, AB ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finanse edilen, Online İnteraktif ISG Uygulamalarının Türkiye’de ilk pilot uygulama olarak maden, mermer ve taş ocakçılığı sektöründe gerçekleştirilen “Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projesi” kapanış Toplantısı, Proje Koordinatörü Defne Yıldırım, Proje Eğitim Sorumlusu Osman Seçgin, proje ekibi ve İSG Uzmanlarının katılımıyla gerçekleşti..
Bu haber 2022-11-03 17:50:12 eklenmiş ve 463 kez görüntülenmiştir.
Proje kapanış toplantısında, 21 ay süren faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verildi.
Proje Koordinatörü Defne Yıldırım ve Proje Eğitim Sorumlusu Osman Seçgin, katılımcılara İSG’nin özellikle çok tehlikeli sınıf olan madencilik ve mermercilik sektöründe proje süresince saha ziyaretlerinde, risk analizi yazılımının test aşamalarında karşılaşılan durumlar hakkında bilgiler aktararak Proje çıktıları hakkında ulaşılan hedeflere ait bilgiler verdiler.
Projemizin Çıktısı İnsan Hayatının Korunması
Proje Eğitim Sorumlusu Osman Seçgin;  “Projemiz, maden işletmelerinde iş kayıplarının önlenmesine ve maden işletmelerinde meydana gelen iş kazalarını %20 azaltarak olası işçi ölüm ve yaralanmalarının önlenmesine katkı sağlayacaktır. Projemizin çıktısı, insan hayatının korunması. Bu bizim için çok önemli. 
Projemizin Kapanış Toplantısı Hizmetimizin Başlangıcını temsil ediyor.
ProjeKoordinatörüDefneYıldırım, Projeçalışmalarıhakkındabilgilervererek, “ÇevrimiçiEtkileşimli Risk AnalizMerkezimizkuruldu, ElazığTicaretveSanayiOdasıbünyesindehizmetvermeyedevamedeceğiz. ProjeKapanışToplantımızaslındabuhizmetinkalıcıolacağınımüjdeliyor.” Dedi.

ProjeKoordinatörüDefneYıldırım’ınaktardığıdiğerveriler: 

1. Sunulan Hizmet ve Eğitim Sayısı (Çalışan):(Mermer, Madencilik ve Taş ocakları) maden ocakları (1041 çalışan)-İSG eğitimleri verildi

2. Sunulan hizmet ve eğitim sayısı (İşverenler)-İSG hakkında bilgilendirme toplantıları ve firma ziyaretleri yapıldı: 79 ocak


3. Avrupa Modeli İSG Sempozyumu düzenlendi-240 kişi katılım sağladı

4. Maden, mermer ve taş ocaklarında kullanılmak üzere İSG Risk Analiz Yazılımı geliştirildi. (ücretsiz olarak firmaların kullanımına açıldı)


5. Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Analiz Merkezi Kuruldu, Elazığ TSO bünyesinde hizmet vermeye devam edecek.
ETİKETLER : # elazığ # elazığ tso
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye