Cumhuriyet Meydanı'na Vatandaşlardan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında olan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nda çalışmaların 95'i tamamlandı.
Bu haber 2022-12-09 20:50:55 eklenmiş ve 217 kez görüntülenmiştir.

Şehrin otopark ihtiyacına çözüm amacıyla inşa edilen toplamda 22.000 metrekare kapalı alana sahip iki katlı ve 940 araç kapasiteli modern yer altı otoparkı vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

Yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı ise vatandaşlardan tam not aldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Yapılan meydandan çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yapılan hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

"Şahin bey 50 senelik işler yapıyor. Altyapı, çevre düzenlemesi, meydanlar bunlar yıllarca sürecek hizmetler. Biz böyle bir belediye başkanını şimdiye kadar hiç görmedik. Vatandaşlar 3-5 kuruşa kıyıp gelip arabalarını burada otoparka bıraksın ve arabalarını garantiye alsın. Emniyet ve zabıta araç sahiplerini sıkıştırsın arabalarını bu otoparka bıraksınlar. Arabalarını yollara park ediyorlar diye biz daha evlerimize gidemiyoruz. Bu şehir için yollara araba bırakmak uygun değil. Belediye Başkanımıza şehrimize yaptığı her hizmet için çok teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun. Biz yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Bizim hayallerimizin ötesinde işler yapıyor."

"Şahin Başkanımızın projeleri çok güzel. Cumhuriyet Meydanı Elazığ'ımıza çok yakıştı. Eskiden araba park yeri bulamıyorlardı. Vatandaşlar oturacakları dinlenebilecekleri bir alan bulamıyorlardı.  Elazığ'da merkezde bir oturma yeri yok. Şahin Başkanımız sayesinde oturabileceğimiz, nefes alabileceğimiz, arabalarımızı park edebileceğimiz bir alanımız var. Allah kendisinden razı olsun, biz razıyız."

"Şehir merkezi, bir şehir için en önemli yerlerden bir tanesidir. İl dışından ve yurt dışından gelen insanlar şehir merkezine gelip burada şehrin düzenine bakarlar. Bu meydan çok güzel olmuş. Elazığ'a çok yakışmış. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık."

"Şahin Başkanımızın dört dörtlük projeleri var. Postane ve Cumhuriyet Meydanı çok güzel olmuş. Şehrimize hayırlı olsun. Bu tür meydanlar ve otoparklar yapılmalıdır. Şahin Başkanımız hepsini yaptı. Arabalarını sokaklara, caddelere park etmektense yeni yapılan otoparka park etmeleri gerekir. Geniş alanı vatandaşlara bırakmaları lazım. Park edilen arabalar yüzünden merkez çok kalabalıktı. Bu yapılan 2 otoparkta çok güzel oldu. Araç sahipleri araçlarını otoparklara park etsin. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz Allah razı olsun."

ETİKETLER : # elazığ belediyesi # şahin şerifoğulları
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye