Başkan Şerifoğulları’ndan Yeni Yıl Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şehrimiz için birbirinden kıymetli hizmetleri hayata geçirdiğimiz bir yılın ardından yepyeni umutlar ve heyecanlarla 2023 yılını karşılıyoruz.
Bu haber 2022-12-30 16:48:04 eklenmiş ve 261 kez görüntülenmiştir.

Yeni yılın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için daha güzel daha huzurlu daha müreffeh bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Şehrimizin bugünü ve yarınları için çizdiğimiz yol haritamız doğrultusunda 2022 yılında çok kıymetli hizmetleri bir bir hayata geçirdik.

Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak şehrimizin ihtiyaçlarını gidermek adına kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak başarılı bir performans ortaya koyduk.

2022 yılında şehrimizin bugünü ve yarınları adına en önemli adım olan Elazığ’ın içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı Yapım İşi projemizi başlattık. Elazığ Belediyesi İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Yapım İhalesi'ni gerçekleştirdik.

Yine şehrimiz adına önemli bir kazanım olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'mizi, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırarak sosyal yaşamda aktif olacakları bir yaşam merkezi olan Engelsiz Yaşam Merkezi'mizi hizmete sunduk.

Şehir kimliğine değer kazandırmak ve şehrin otopark ihtiyacını karşılamak hedefiyle şehir merkezine iki adet kent meydanı ve yer altı otoparkı kazandırdık.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı çalışmalarımızı tamamladık.

Şehrimizin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu şehirler arası otobüs terminal binası inşa çalışmalarımız devam ediyor.

Cip Köyü Jeotermal Kaynak Suyu Sahası’nda, 15.000 metrekarelik alanda kurulacak ve bölgede tek olma özelliğine sahip jeotermal sera kurulum çalışmalarımız devam ediyor.

Çevresel yatırımlarımız kapsamında geri dönüşebilir atıkların evsel atıklarla karıştırılmadan ayrı toplanmasını sağlamak amacıyla 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ni kurduk.

Kahraman şehidimiz Fethi Sekin anısına inşa ettiğimiz Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni hizmete açtık.

Şehrimizde modern ve kaliteli bir ulaşım ağı oluşturma hedefi doğrultusunda bir yandan yeni cadde ve bulvarları hizmete sunarken bir yandan da mevcut yollarda genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz.

Şehir genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarına ait verilerin dijital ortama aktarılmasını sağlayan Kent Bilgi Sistemi'ni hayata geçirmek amacıyla başlattığımız çalışmalarımız sürüyor. 

Kadim şehir Harput’umuzun, kültürel ve sanatsal tüm birikimiyle bir yaşam merkezi olması hedefiyle çalışmalarımız devam ediyor. Müzeler Şehri Elazığ projemiz kapsamında Elazığ Musiki Müzesi'ni ziyarete açarken Elazığ Basın Müzesi'nin iç tasarımına yönelik teşhir ve tefrişat çalışmalarımız tamamlandı. Yine bu proje kapsamında restorasyon çalışmaları devam eden Hoca Hasan Hamamı’nı Hamam Müzesi olarak şehrimize kazandıracağız. Harput girişinde yer alan ve mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait beş adet tescilli konağı, Belediye Konukevi olarak düzenleyerek hizmete sunarken Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Hüseynik Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yolun turizme kazandırılması için de çalışmalarımız devam ediyor.

Şehrimizin değerleri arasında yer alan Tarihi Bakırcılar Çarşımızda başlattığımız sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Yine; Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Belediye Sokak, Saray Cami Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü Sokak Sağlıklaştırma projemizde de sona geldik.

Çaydaçıra Mahallesi'nde başlattığımız pazar alanı inşa çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi.

Aksaray Mahallesi’nde bulunan 22 bin metrekarelik yeşil alanı, piknik ve dinlenme alanı olarak düzenleyerek hizmete sunduk.

Doğa Dostu Bisiklet Yolları projemiz kapsamında toplam 6.135 metre bisiklet yolunu hizmete sunduk. Yeni sosyal yaşam merkezlerini, spor yaşam merkezlerini ve semt kütüphanelerini şehrimize kazandırdık.

Fiziki çalışmalarımızın yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyor, gönül belediyeciliğini ilmek ilmek şehrimize nakşediyoruz.

 

Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan soyo-kültürel faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarımızdan sportif faaliyetlere her alanda şehrimizin gelişimi için zamanımızı ve enerjimizi en iyi şekilde kullanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elazığ’ımız için gelişim, değişim ve dönüşümün devam edeceği 2023 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için daha güzel daha huzurlu daha müreffeh bir yıl olmasını temenni ediyor, kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.”

ETİKETLER : # elazığ belediyesi # şahin şerifoğulları
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ELAZIĞ HABERLERİ haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye