BAŞBAKAN DAVUTOĞLU : Türkiye’nin omurgası AK Parti’dir.


Bu haber 2015-06-08 11:51:15 eklenmiş ve 947 kez görüntülenmiştir.

Genel seçimler sonuçlarının açıklanmasının ardından yeniden en yüksek oy oranıyla seçimi göğüsleyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun balkon konuşmasından önemli satırlar;
 

Bu davanın bugünkü teşkilatlanmış hali olan, AK Parti’nin değerli mensupları hepinize selam olsun. Ankara’ya bu seçim gecesine, Türkiye’nin 81 vilayetini dolaşmış olarak geliyorum. Sizlere Sakarya’dan, Kızılırmak’tan, Seyhan’dan Ceyhan’dan, Ağrı’dan, Ilgaz'dan selamlar getirdik. Selam olsun ülkemizin her köşesine, her dağına, her ovasına…Bu balkonu bir demokrasi makamı yapan Cumhurbaşkanımıza da selamlar olsun.


En büyük teşekkür milletimizedir. 


Aziz dava arkadaşlarım, sizin bu coşkunuz dahi tam bir demokrasi şölenidir. Bu şöleni bize yaşatan teşkilatımıza selam olsun. Bir demokrasi şöleninin akşamında hepinizi saygıyla selamlıyorum. En büyük teşekkür milletimizedir.

AK Parti hareketi 13 yıldır tek bir şeyin davasını verdi, o da milli irade milli irade ve milli irade. Her türlü engelle karşılaştık. Kurucu genel başkanımız yasaklı ilan edildi, 2007 de emuhtıra vermeye kalktılar. AK Parti kadrolarına selam olsun. Partimizi kapatmaya çalıştılar. Ama biz hep milli irade dedik. Aziz milletimizi bu yüksek katılım dolayısıyla sükünetle bir seçimi daha başarıyla gerçekleştirmesi dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Milletimizin kararı en üst karardır. Bu karara saygı bütün siyasi partiler için bir zarurettir. Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir ve o kararın gereği her şartta yerine getirilecektir. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.


Biz milletten geldik milletle yürüyoruz, kaderimiz milletin kaderidir. 


Arkasında millet olanlar, tarih olanlar, irfan olanlar eğilmez. Biz milletten geldik milletle yürüyoruz, kaderimiz milletin kaderidir. İkinci teşekkürüm AK Parti teşkilatlarına. Moderne demokrasi tarihimizin en büyük ailesine AK Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bir ahlak abidesidir AK Parti ailesi. 10 seçimi geçmişte zaferle, birincilikle geçirdik. 11. seçiminde birincisi AK Parti’dir. Bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.


Bizim için dönemler değil asırlar önemlidir. 


Büyük tarihi yürüyüşler için 12-13 yıllık süre bir başlangıçtır. Büyük başarılara imza attık daha büyük başarılar bizi bekliyor. Bir an bile milletten ayrı düşmeyeceğiz. AK Parti hareketi bir ahlak hareketidir. Bugün benimle birlikte olan MYK üyelerimiz, Bakanlar Kurulumuza baktığımıza baktığımızda her biri bizimle birlikte çalıştılar. Bizim için dönemler değil asırlar önemlidir.  Milletimiz de takdir etmiştir. 81 vilayette de vatandaşlarıyla buluşan tek parti AK Parti’dir.

Bugün AK Parti bir kez daha destan yazmıştır, birliğin beraberliğin adresi olmuştur. Üçüncü teşekkürüm, bütün seçim sürecinde, sükunetle seçimin gerçekleşmesini sağlayan emniyet görevlilerine, YSK’ya… Bu demokrasi tecrübesiyle Türkiye kendini ispat etti mi? Neticeyi önceden nerdeyse şekillendirmek adına şaibe çıkaranlar şuanda utanç duymalıdır. Dördüncü teşekkürüm, yurt dışında, gönül coğrafyamızda bu hareket için dua eden kardeşlerimizedir.


Türkiye’nin omurgası AK Parti’dir.


Gelelim buradan vereceğimiz temel mesajlara. Her şeyden önce, herkesin görmesi gerekirki AK Parti bu seçimin galibidir ve birincisidir bundan şüphe yoktur. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkartmaya kalkmamalıdır. AK Parti 76 ilde milletvekili çıkardı, 56 ilde birinci oldu. Diğer parti temsilcilerinin de ne diyeceklerini merak ederek buraya çıktım. Büyük zafer kazandığı iddia edilen 4. parti 56 ilde milletvekili çıkaramıyor. Türkiye’nin omurgası AK Parti’dir. Her vilayette olan, her vatandaşla kucaklaşabilen yegane parti AK Parti’dir.

Buradan mesaj olması itibariyle, bütün milletimize seslenmek istiyorum. Bu siyasi tablodan istikraramıza zarar gelmemesi için her türlü tedbiri alacağız. AK Parti olarak bu devletin bekası için nöbette olduk nöbette olmaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olmalıdır. 12-13 yılın sınavlarından, zorlu süreçlerinden geçmiş AK Parti kadroları bu ülkede istikrara zarar verilmesine izin vermeyecektir. Bu neticelerden hareketle, her hangi bir çevre kriz senaryoları üzerine yatırım yapmaya kalkarsa AK Parti’nin kararlı kadroları dimdik ayaktadır. Demokratik süreçler içerisinde, ülke yönetiminin her hangi bir zaafa uğramaması, kardeşliğimize sekte vurulmaması için gereken her türlü adımı atacağız. Vatandaşlarımız bugün görevlerini yaptılar. Hepsine hürmet ediyoruz, onların iradesi her şeyin üstündedir.


AK Parti görev başındadır. 


Biz kendi değerlendirmemizi yapacağız. Milletimin huzuru için atılması gereken adımları istişare edeceğiz. AK Parti görev başındadır. Buradan teşkilatlarımıza mesajım şudur. Çok büyük bir görev ihva ettiniz. Biraz önce kardeşlerimizin Ya Allah Bismillah demeleri gibi, yarın yeni bir güne Ya Allah Bismillah diyerek başlayacaksınız. Kimsenin AK Parti üzerinden hesap yapmasına izin vermeyeceksiniz.

Sizler bu milletin omurgasısınız. Sizlerin genel başkanı olmakla gururların en büyüğüne sahibim. 81 vilayeti gezerken, nasıl bir aşkla hareket ettiğinizi gördüm. Agrı’dan Edirne’ye Hakkari’den Bursa’ya kadar bütün teşkilatlarımıza, hepinizi tebrik ediyorum. Teşkilatlarımızın her bir ferdi, yarından itibaren yeni bir yolculuğun aşkıyla kutlu bir yürüyüşe devam edecek. AK Parti her halukarda milletin omurgası olmaya devam edecek.


Hiçbir şekilde durmayacağız.


Hiçbir şekilde durmayacağız, yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bize oy vermiş olsun vermemiş olsun, bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Bu seçimlerden alınması gereken mesajları hep birlikte değerlendirecek, daha da kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Bu seçim zorlu süreçler içerisinden geçen bir seçim oldu. Sadece Türkiye içindeki partiler değil, Türkiye dışındaki çevreler hepsi birden AK Parti’yi zaafa düşürmeye çalıştılar. Bizim yolumuz irfan yoludur. Allah, birliğimizi beraberliğimizi daim etsin.

Diğer partilere mesajlarımız açıktır. Türkiye’de istikrar ve huzur içinde yeni bir anayasa yapmak konusunda, bütün partilere çağrı yapıyoruz. Özgürlükçü, geleceğe ve istikbale gençleri en iyi şekilde hazırlayan yep yeni bir anayasa için çağrıda bulunuyoruz. Her partinin şiddetle, terörle arasına mesafe koyması lazım. Gerilimci bir politika yerine, en iyi düşündüğü formülleri masaya koyması lazım. Biz her türlü fikri konuşmaya hazırız. Bir şeye karşıyız, artık Türkiye’de darbe ve vesayet kültürü asla olmayacak. Herkesin kendisini, partisini ve ülkesi ile ilgili düşüncelerini ortaya koyma vaktidir.

AK Parti millet için en doğru olanı yapmaya kararlıdır.

Ve nihayet bir mesajımda, günlerdir dualarla bizi destekleyen gönül coğrafyamıza. Hiç merak etmeyiniz, AK Parti var oldukça sizin davanız, sizin meseleniz bizim meselemizdir. Her şeye rağmen adalet demeye devam edeceğiz. Mazlumlara sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Sizlerle birlikte hep beraber haykıralım. Milli iradeyi gerçekleştirmeye var mısınız? Adalet irfan ve hikmet davasını kararlılıkla devam ettirmeye var mısınız? Taa Malazgirtten beri gelen bu kutlu yürüyüşü nice asırlara iletmeye var mısınız? Bütün AK Parti teşkilatlarına bir kez daha saygılarımı sunuyorum. Yarın yeni Türkiye için yeni bir başlangıç yönünde yürümeye devam edeceğiz.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye