DEVLET BAHÇELİ:Bugün AKP kaybetmiş, Türkiye kazanmıştır.


Bu haber 2015-06-08 11:59:10 eklenmiş ve 901 kez görüntülenmiştir.

Genel seçim sonrası, oy oranlarında ülke çapında yükselme yaşayan MHP lideri Devlet BAHÇELİ sonuçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundur.İşte Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları;

Milli iradenin tercihine saygı duyuyoruz. Vahşice uygulanan aldatma ve karalamalara karşı yeni bir tablo belirmiştir. Herkes, bu yeni tabloyu dürüstçe okumalıdır.

Bugün AKP kaybetmiş, Türkiye kazanmıştır. 

Türkiye, risk ve belirsizliğin yükseldiği bir durumdadır. Türk milleti AKP'den kurtuluş sürecini başlatmıştır. MHP oyunu yüzde 33 arttırmıştır. Partimiz seçimlerden anlının akıyla çıkmıştır: 31 yeni vekil çıkardık. MHP, adım adım hedefine ilerlemektedir. Hiçbir engel yolumuza çıkamayacaktır. Partimizin başarısını küçültmeyi, sulandırmayı aklından geçirmek isteyen kim varsa yanlıştadır. Bugün AKP kaybetmiş, Türkiye kazanmıştır. Türkiye için yeni bir dönem başlamıştır.

Birliğini koruma noktasında MHP, her zamankindan çok daha azimlidir.

Birliğini koruma noktasında MHP, her zamankindan çok daha azimlidir. Fedakar teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Aziz vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Her şeye rağmen seçim sonuçlarının ülkemize, demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum.

Televizyonlarda uzun zamanlardan beri araştırmacı, yazar, düşünür olanlar, Türkiye'ye yeni senaryolar çizmeye çalışanlar, seçimler netleşmeden tek başına AKP'nin iktidar olamayacağını varsayarak koalisyon tartışması başlatmak istemişlerdir. Şimdi zannediyorum yeni senaryolar üzerinden Türkiye meşgul edilecektir. Türkiye'de anayasa geçerlidir. Seçimlerde eğer bir siyasi parti tek başına iktidar olamıyorsa diğer siyasi partilerle nasıl bir çalışmaya girileceğine dair geçmişte tecrübeler vardır.

Şunlarla şu koalisyon olsun diye dayatmalarda bulunmak doğru değil.

Cumhurbaşkanı TBMM'de bir vekili görevlendirebilir. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun görevlendirilmesi gerekir. Davutoğlu Meclis'teki partilerle görüşmeye başlayacaktır. Şunlarla şu koalisyon olsun diye dayatmalarda bulunmak doğru değil. Bir defa tek başına siyasi iktidar oluşmamışsa, ülkeyi istikrarsızlığa sevk etmemek için bir koalisyona ihtiyaç duyuluyorsa bunun uyumlu bir koalisyon olması gerekir. AKP çözüm sürecini yürütüyor. Birinci koalisyon başlangıcından bu yana birliktelikleri devam eden AKP-HDP koalisyonudur. AKP-HDP arasındaki örtülü işbirliğini kamufle etmek, Türkiye'yi erken seçime şartlandırmak bir siyasi ahlaksızlıktır. Çözüm süreciyle ilgilenen ileri demokrasiden yana olan, partilerin bir koalisyonunu düşündüğünüzde alın AKP, CHP ve HDP'yi bir araya getirebilirsiniz.

Bunları şu anda gayri resmi rakamlarla ifade edersek. AKP 258+HDP 79: 337 milletvekiline dayalı güven oyuna sahip, anayasa değişikliği yapabilen bir temsil var.

AKP+HDP+CHP koalisyonunda ise 469, yüzde 78.9 orana dayalı bir geniş tabanlı koalisyon olur. Böyle bir yapılan içinde MHP şerefi ve haysiyetiyle ilkeli ve dürüst davranışıyla çok güzel mecliste denetimi esas alan Ana Muhalefet görevini üstlenmeye de hazırdır. Bunların hiçbirinde sonuç alınamıyorsa Türkiye'yi AKP'nin azınlığına mahkum etmeye gerek yoktur. O zaman da erken seçime gideriz.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye