YAVUZ TEMİZER PATLAMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI


Bu haber 2015-07-21 22:57:04 eklenmiş ve 65080 kez görüntülenmiştir.
Suruç'ta yaşanan kanlı olaylar sonrası Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER  olayla ilgili açıklamalarda bulundu;

Öncelikle eli kanlı terör örgütü pkknın Adıyaman‘daki kalleş saldırısı sonucu Şehit olan Müsellim ÜNAL kardeşimin acılı ailesine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.

Çözüm adı verilen ihanet süreci ve uygulanan yanlış dış politika ülkemizin her yerin de terörü hortlatmış, ülke yangın yerine dönmüştür. Terör kanlı yüzünü yeniden göstermiştir. Akıl ile bağdaşmayan politikalar ile ülkemiz bataklığa çekilmeye çalışılmaktadır.

Şanlıurfa Suruç' ta meydana gelen terör saldırısı pkknın Adıyaman’daki hain pususu bu bağlamda birlikte değerlendirmeye alınmalıdır. Barbarca kan döken ışidin sınır kapılarımızda cirit atmasına, ülke bütünlüğüne tehdit haline dönüşmesine neden olan istihbarat emniyet ve dış politika zaafiyetleri yangının Türkiye topraklarına yayılmasına ortam hazırlamaktadır.

Vatan toprağı olan Süleyman Şah Türbesi’ni ışide bırakıp kaçan hükümetin, Arap baharı başladığında ihtiyatlı davranmak, devletimizin bütünlüğünü ve bekasını korumak gayesinde sabit kalmak yerine düştükleri hırs batağı ülkemizi terörist yuvası haline getirmiştir.

Dünya üzerinde bir hükümet yoktur ki sınır komşularında oluşabilecek iç savaştan memnun olsun.

Hangi insan kapı komşusunun evinde çıkan yangından tedirgin olmaz? Kıvılcım sıçrar ise benim evim de yanar korkusunu kim taşımaz? Kim o yangına benzin döker? Stratejik derinlik naraları ile ‘değerli yalnızlığa’ daha sonra stratejik rezilliğe dönüşen dış politikamız; sınıfta kalmıştır. Bir tarafta bebek katili pkk diğer tarafta barbar ışide teslim edilen sınır kapılarımız kevgire dönmüştür.

Vatanımız içeride ve dışarıda ihanet odaklarının yuvası haline gelmiştir. AKP ve HDP ortaklığında binlerce şehidimizin katili pkk, insan hakları örgütü gibi, İmralı canisi ise barış güvercini gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. İktidarın düştüğü bu gaflet sonucu maalesef; terör örgütü, insiyatifi devlete karşı ele almış, istediği zaman siyasi kanadı ile Dolmabahçe’de-Başbakanlıkta resmi müzakereler yapmış ve istediği zaman da dağ kadrosu ile kanlı yüzünü gösterir hale gelmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarı yerle bir edilmiştir.

Bu ortamda bile sayın Başbakan hala siyasi rant peşinde koşmaktadır. Her türlü teröre karşı, duruşunu zerre-i miskal değiştirmemiş MHP’yi deklarasyon imzalamaya davet etmektedir.

Sayın Başbakan; terör örgütü mensupları ile Oslo’da pazarlık masasında oturan siz değil misiniz? Dolmabahçe’ de mutabakat imzalayan siz değil misiniz? Analar ağlamasın yalanlarıyla hükümeti ve devleti terörün ve teröristin kuklası haline getiren siz değil misiniz? 3 oy fazla alabilmek için eli kanlı hainleri çadır mahkemelerinde beraat ettirip VIP koltuklarda maç izlettiren siz değil misiniz? Çözüm zırvası adı altında şehit olan evlatlarımız ile teröristleri aynı kefeye koyan siz değil misiniz?

Bu nedenle; teröre karşı bir mutabakat imzalanacaksa; terör örgütünün siyasal uzantısı olduğunu hiçbir zaman inkar etmeyen HDP ile 6 yıldır teröristlerle flört halinde olan AKP imzalamalıdır.

Şahitliğini de 63 tane akilin yapmasında bizce hayır görünmektedir.

Kaos ortamında rant hesabı yapanlara bir kez daha hatırlatmak isterim ki; herkesin bir hesabı vardır, Allah’ında elbette bir hesabı vardır ve O, hesap yapanların en hayırlısıdır. Tarih bu aciziyet içindeki hükümeti kara bir leke olarak yazacaktır. Vatana ihanet içerisinde olanlar hangi kesimden olursa olsun asla unutulmayacak ve hainliklerinin bedeli mutlaka ödetilecektir. Şehidimize tekrardan Cenab-ı Hak’tan rahmet, kederli ailesine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye