Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ

Elazığ'da Belediyesi tarafından organize edilen 1. Kitap Fuarına yoğun ilgi devam ediyor.  Ahmet Aytar Meydanı'na kurulan  Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarına 7'den 70'e kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.Şuana kadar 50 binden fazla ziyaretçinin buluştuğu kitap fuarında her türden kitaplar yer alıyor. 115 yayın evinin katıldığı fuarda ziyaretçiler, hem aradıkları kitabı bulma şansını yakalıyor, hem de yazarlara kitaplarını imzalatma imkanı buluyor.

Elazığ Belediye Başkanı  Mücahit Yanılmaz, Şehir halkı ile kitap ve yazarları buluşturan 1. Kitap Fuarının bugüne kadar hayata geçirdikleri 607 kültür ve sanat etkinliğini taçlandıran önemli bir atılım olduğunu aktardı.

Kısa sürede 50 binden fazla kitap severi, kitap ve yazarlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını da aktaran Başkan Yanılmaz, kitap fuarının her yıl yapılacağı müjdesini verdi.

Elazığ Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürü ve Kitap Fuarı Koordinatörü  Mehmet Karaaslan ise fuarın en güzel şekilde gerçekleşmesi için aylar öncesinden hummalı bir çalışma içinde olduklarını belirterek halkın ilgisinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Günün Diğer Haberleri