Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Elazığ'da

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Eski Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

 Başkan Hisarcıklıoğlu ve Eski Başbakan Yardımcısı Çiçek’i Elazığ Havalimanı’nda, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ETSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.Başkan Hisarcıklıoğlu Elazığ programı kapsamında ilk olarak Elazığ Valiliği’ni ziyaret ederek Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile bir araya geldi. Başkan Hisarcıklıoğlu’na ziyaretlerinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’da eşlik etti.

 Daha sonra Başkan Hisarcıklıoğlu ve Eski Başbakan Yardımcısı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarıyla bir araya geldi Başkan Hisarcıklıoğlu, Dumandağ Kur’an Kursu ve Camileri yaşatma Vakfı’nın da açılış programına katıldıktan sonra Cevizdere Köyü’ne geçti.Başkan Hisarcıklıoğlu daha sonra enerji  Biyogaz Tesisinin açılışına katıldı. Protokol ve Açılış törenleri ile “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde” bulunduktan sonra Başkan Hisarcıklıoğlu, Gala yemeğinin ardından Elazığ’dan ayrılacak.

Günün Diğer Haberleri