Anasayfa
Masaüstü Görünüm
Geri Dön

Vali . Ömer TORAMAN'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Valimiz Dr. Ömer TORAMAN'ın "30 Ağustos Zafer Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Vali Ömer Toraman mesajında;

Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek, Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 101. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

30 Ağustos Zaferi, askeri mücadele ile birlikte Türk milletinin gösterdiği kararlılık ve fedakârlık sayesinde kazanılmıştır. Zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen sürdürülen destansı bir mücadelenin neticesi olan bu şanlı zafer; aynı zamanda aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmuştur.

Tarih boyunca gücünü birlik ve beraberliğinden alan milletimiz, bundan 101 yıl önce olduğu gibi bugün de kendisini, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, huzuru ve güvenliğini hedef alan iç ve dış mihrakları, sarsılmaz cesaret ve kararlı duruşuyla, gerektiğinde canını ortaya koyarak bertaraf etmeye devam etmektedir. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi şartlar altında olursak olalım hiç şüphesiz ki her zaman canlı kalacak, asil milletimiz güçlü adımlarla büyük hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir. 

Bu anlamlı günü kutlarken, başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve vatanımız uğruna canını siper eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.

Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığı yolunda fedakârca hizmet eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının, aziz milletimizin ve Elazığlı hemşehrilerimin “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı” kutluyorum dedi.

Günün Diğer Haberleri